Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudor Chirila, dupa demisia ministrului Culturii: Nu e totul pierdut: candideaza Piedone si Vanghelie. Va rog sa nu urlati prea tare ca il treziti pe Iohannis

Adevărul Adevărul,
Tudor Chirila, dupa demisia ministrului Culturii: Nu e totul pierdut: candideaza Piedone si Vanghelie. Va rog sa nu urlati prea tare ca il treziti pe Iohannis

Cantaretul si actorul Tudor Chirila a reactionat la demisia ministrului Culturii Vlad Alexandrescu, exprimandu-si regretul ca foarte putini artisti l-au sustinut in demersurile oneste care au avut ca scop reformarea diverselor sectoare culturale. continuă pe Adevărul

Ion Caramitru si Senatul UNITER ii cer demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu

Senatul UNITER ii cere demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, pentru gravele si repetatele incalcari inclusiv prin Ordinul ministrului Culturii nr. 2799/2015 ale prevederilor Legii privind managementul institutiilor publice decultura.

Tudor Chirila ii ataca pe Dacian Ciolos si Klaus Iohannis

Tudor Chirila il critica, intr-un text amplu publicat pe Facebook, pe premierul Dacian Ciolos dupa demisia ministrului Culturii. in final, artistul nu il scapa din vedere nici pe presedin.

Ion Caramitru cere demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu

Ion Caramitru, presedintele Uniunii Teatrale din Romania, i-a cerut ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, printr-o scrisoare semnata in numele Senatului UNITER, sa isi dea demisia.

A treia plecare din Guvernul tehnocrat. Premierul Dacian Ciolos ii cere demisia Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu (VIDEO)

O noua demisie din Guvernul Ciolos. Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, ar putea demisiona dupa scandalul de la Opera Nationala. Se pare ca aceasta decizie ar veni la cererea premierului Dacian.

A treia plecare din Guvernul tehnocrat. Premierul Dacian Ciolos ii cere demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu (VIDEO)

O noua demisie din Guvernul Ciolos. Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, ar putea demisiona dupa scandalul de la Opera Nationala. Se pare ca aceasta decizie ar veni la cererea premierului Dacian.

Reactia presedintelui Iohannis la DEMISIA ministrului Culturii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca una din nemultumirile sale privind Guvernul a vizat situatia de la Opera Nationala din Bucuresti, adaugand ca aceasta chestiune este pe cale de rezolvare.

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisia ministrului Fondurilor Europene. Mi-as dori sa trecem la o noua etapa

Premierul Dacian Ciolos a precizat, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa organizate dupa intalnirea avuta cu mai multi primari si parlamentari din regiune, ca a acceptat demisia ministrului Aura Raducu si ca in cursul zilei de marti, 26 aprilie, va prezenta public cine va prelua portofoliul de la ministerul Fondurilor Europene.

Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii Cu mainile cuRache, de la Antena 3, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la sfarsitul anului trecut.

Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la Sinteza zilei, de la 21.30

Fostul premier Victor Ponta vine la Sinteza zilei, luni seara, unde va acorda primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului.

Sinteza zilei: Victor Ponta, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului

Fostul premier Victor Ponta a acordat emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, primul interviu televizat dupa demisia din fruntea Guvernului, la sfarsitul anului trecut.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )