Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tudor Chirila a fost taxat dur de Radu Herjeu, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei

Playtech Playtech,
Tudor Chirila a fost taxat dur de Radu Herjeu, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei

Tudor Chirila a fost taxat de Radu Herjeu, pentru ca a facut anumite gesturi, in fata camerelor de filmat. Juratul de 45 de ani s-a dezbracat la Vocea Romaniei, spre uimirea publicului. Momentul a fost catalogat drept unul inadmisibil de catre membrul CNA. Juratul s-a dezbracat la Vocea Romaniei Artistul a decis sa se dezbrace . continuă pe Playtech

Reactia lui Radu Herjeu dupa ce Tudor Chirila s-a dezbracat la Vocea Romaniei: Cantaciosul fara voce l-a calarit semidespuiat pe colegul de platou

Membrul CNA Radu Herjeu a transmis un mesaj in mediul online referitor la momentul cand cantaretul si actorul Tudor Chirila 45 de ani) s-a dezbracat in cadrul show-ului Vocea Romaniei.

Tudor Chirila, prima reactie dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei. Cum isi explica gestul nebunesc

Tudor Chirila si Horia Brenciu au oferit un moment cum rar iti este dat sa vezi la ultima editie a emisiunii Vocea Romaniei, de la Pro TV. Tudor s-a dezbracat si l-a calarit pe Brenciu, spre amuzamentul publicului si al telespectatorilor. Dupa emisiune, Chirila si-a cerut scuze pe Facebook pentru scena de vineri seara si .

Tudor Chirila a prezentat scuze dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei: imi pare rau pentru imaginile deplasate. Mi-am exprimat dorinta ferma sa nu apara VIDEO

Tudor Chirila a prezentat scuze pe Facebook pentru faptul ca s-a dezbracat in emisiunea Vocea Romaniei, considerand ca imaginile au fost deplasate. Cantaretul si actorul a subliniat ca si-a exprimat dorinta ferma ca acel moment sa fie eliminat la montaj. Reactia lui Chirila este o raritate in randul vedetelor care au contracte cu televiziunile.

Scandal cu Tudor Chirila dupa Vocea Romaniei. S-a dezbracat pe platoul de filmare

S-a lasat cu scandal dupa editia de vineri de la Vocea Romaniei, acolo unde Tudor Chirila s-a dezbracat la bustul gol si a inceput sa-l calareasca pe Horia Brenciu. Chirila si-a cerut scuze pe blog si a re.

Tudor Chirila, dezvaluire cutremuratoare la Vocea Romaniei. Ce s-a intamplat in familia lui cand i-a murit bunicul

Tudor Chirila a facut o dezvaluire cutremuratoare la Vocea Romaniei, vineri, 27 septembrie. Ce s-a intamplat in familia lui cand i-a murit bunicul? Tudor Chirila, dezvaluire cutremuratoare la Vocea Romaniei Drama, o specie a genului dramatic, dar si o caracterizare a momentelor din viata reala. De un astfel de moment i-a amintit un concurent lui .

Tudor Chirila cere scuze pentru imaginile deplasate din editia de vineri de la Vocea Romaniei: Cantaretul se dezbracase si se urcase pe Horia Brenciu

Tudor Chirila si-a prezentat scuzele, sambata, pentru imaginile deplasate din editia de vineri seara a emisiunii Vocea Romaniei, in care s-a dezbracat si s-a urcat pe Horia Brenciu, care se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )