Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tudor Ciuhodaru, ghid de autoprotectie pentru pandemia de coronavirus

Antena3 Antena3,
Tudor Ciuhodaru, ghid de autoprotectie pentru pandemia de coronavirus

Tudor Ciuhodaru a publicat pe contul personal de Facebook un ghid de autoprotectie pentru pandemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Mario Vargas Llosa acuza China pentru pandemia de coronavirus: Ca orice dictatura, au incercat sa sufoce informatia

Celebrul scriitor Mario Vargas Llosa afirma ca situatia sanitara mondiala legata de pandemia de coronavirus ar fi diferita in cazul in care China ar fi fost o democratie, intr-un editorial publicat duminica in ziarele spaniol El Pais si peruvian La Republica, potrivit AFP.

Medicul Tudor Ciuhodaru: Fac un nou apel la Guvern si Presedinte. Achizitionati acum teste rapide

Medicul Tudor Ciuhodaru face apel la Guvernul Orban si la presedintele Klaus Iohannis sa faca posibila achizitionarea de teste rapide pentru coronavirus.

Tudor Ciuhodaru: Avem nevoie urgent de un Plan B! Balbele Guvernului au lasat bombe biologice pe strada!

Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. El sustine ca este nevoie urgent de un Plan B al autoritatilor, iar balbele Guvernului au lasat pe strada adevarate bombe biologice.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul.

Mossad a adus in Israel 100.000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, intr-o singura noapte, si vor sa livreze pana la 4 milioane. Totusi, ce a fost in neregula cu prima transa

Mossad, agentia israeliana de spionaj, a livrat in laboratoarele din Israel100. 000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, ce au fost aduse din strainatate intr-o operatiune nocturna, anunta.

Radu Tudor: Cine castiga si cine pierde economic in pandemia coronavirus

Jurnalistul Radu Tudor face o analiza pe blogul sau personal despre cine sunt cei care castiga si cei care pierd in timpul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )