Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tudorel Toader cere amanarea dezbaterilor privind gratierea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader cere amanarea dezbaterilor privind gratierea

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a venit, astazi, la dezbaterile din Comisia juridica a Senatului privind Legea gratierii, cerand amanarea discutiilor pentru ca Executivul sa vina cu masuri complementare, considerand ca gratierea executarii pedepselor nu reprezinta o solutie miracol, ci trebuie sa faca parte dintr-un pachet. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Senatorii juristi reiau, marti, dezbaterile pe tema gratierii. Ministrul Justitiei cere amanarea discutiilor: Forma proiectului de Lege nu reprezinta miracolul care sa rezvolve problema supraaglomerarii. Guvernul pregateste masuri complementare

Comisia juridica a Senatului reia, marti, dezbaterea proiectului privind gratierea unor pedepse. Printre amendamentele depuse la proiectul initial al Guvernului se afla unul al senatorului PSD Serban Nicolae, prin care printre beneficiarii gratierii se vor afla si persoane condamnate pentru coruptie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Se reinfiinteaza Institutul de Criminologie, fiind unul dintre instrumentele pe care le vom folosi pentru politicile penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat ca Institutul de Criminologie va fi reinfiintat, ca urmare a unei hotarari de guvern adoptata pe 12 ianuarie 2017.

Tudorel Toader, catre un reporter care l-a intrebat de demiterea Laurei Codruta Kovesi: Sunteti rau! (VIDEO)

La plecarea de la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii, unde a participat la o sedinta, ministrul Justititiei Tudorel Toader a refuzat sa dea vreun detaliu jurnalistilor despre ancheta pe activitatea.

Tudorel Toader: Evaluarea sefilor DNA si PiCCJ se face potrivit atributiilor Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu renunta la evaluarea activitatii sefilor Directiei Nationale Anticoruptie si Parchetului General. El a declarat marti ca evaluarea se va face potrivit atributiilor Ministerului Justitiei.

Daca il mai vad mult pe actualul ministru Tudorel Toader o sa-mi para rau dupa Iordache

Liberalul Ludovic Orban, candidat la sefia partidului, a declarat ca daca il mai vede de multe ori pe actualul ministru al Justitiei, Toader Toader, o sa ajunga sa-i para rau dupa Florin Iordache, cel cu alta intrebare, afirmand ca Toader face parte din acelasi plan al zonei rosii care urmareste sa puna botnita procurorilor.

Orban: Daca il mai vad mult pe actualul ministru Tudorel Toader o sa-mi para rau dupa Iordache, cel cu alta intrebare

Liberalul Ludovic Orban, candidat la sefia partidului, a declarat ca daca il mai vede de multe ori pe actualul ministru al Justitiei, Toader Toader, o sa ajunga sa-i para rau dupa Florin Iordache, cel cu alta intrebare, afirmand ca Toader face parte din acelasi plan al zonei rosii, care vrea sa puna botnita procurorilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )