Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tudorel Toader, despre soarta Inspectiei Judiciare: Toata tensiunea cu CSM si DNA confirma necesitatea scoaterii IJ de sub tutela CSM

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, despre soarta Inspectiei Judiciare: Toata tensiunea cu CSM si DNA confirma necesitatea scoaterii IJ de sub tutela CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, ca toate tensiunile dintre Inspectia Judiciara si CSM, precum si dintre Inspectia Judiciara si DNA, nu fac decat. continuă pe Antena3

Kovesi, dezvaluri de ultima ora despre seful Inspectiei Judiciare: A facut parte din masonerie si nu a scris in declaratia de interese

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a facut noi dezvaluiri despre seful Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru. Sefa directiei anticoruptie a afirmat ca procurorul nu a precizat ca a facut parte din.

Dosarul Belina: Tudose discuta azi cu Tudorel Toader despre posibilitatea ca Guvernul sa sesizeze CCR

Premierul Mihai Tudose va avea azi o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre posibilitatea ca Guvernul sa sesizeze Curtea Constitutionala CCR), pe motiv ca DNA generat un conflict juridic de natura constitutionala atunci cand a decis cercetarea ministrilor Sevil Shhiadeh si Rovana Plumb in dosarul Belina.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei: Procurorii au votat in bloc impotriva. De ce oare?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a explicat, joi seara, la Antena 3, absenta de la plenul CSM - care a dat aviz negativ propunerilor de modificare a legilor Justitiei- prin faptul ca votul CSM era unul previzibil, iar prezenta sa nu ar fi putut sa il influenteze, ci doar sa determine dezbateri si mai aprinse. El a atras atentia ca procurorii au votat in bloc impotriva.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe legile Justitiei: Stiam dinainte rezultatul / Care sunt cele trei variante ale ministrului pentru Inspectia Judiciara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca nu a mers joi la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, care a dat avit negativ pe propunerile sale de modificare a legilor Justitiei, deoarece stia dinainte ca acesta va fi rezultatul.

Tudorel Toader, despre descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluarilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a opinat, joi, intrebat despre declaratiile potrivit carora procurorii DNA au facut mai multe descinderi la Guvern si ca asta ar putea fi interpretata ca o lovitura de stat, ca poate vine o vreme a evaluarilor.

Tudorel Toader, despre o posibila inlocuire a sa la Ministerul Justitiei:Au pe deplin abilitarea legala sa decida remanierea mea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti dimineata, in contextul in care secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut demisia, ca cei care l-au pus in post pot sa-l si remanieze.

Iohannis, ingrijorat profund de reforma justitiei propusa de ministrul Tudorel Toader

Klaus Iohannis s-a declarat marti ingrijorat profund de propunerile de reforma a Justitiei promovate de Tudorel Toader, exemple concrete fiind eliminarea presedintelui din procedura de numire a procurorilor sefi si trecerea Inspectiei Judiciare in subordinea ministrului Justitiei.

Cum s-a aparat Augustin Lazar in fata Inspectiei Judiciare in cazul afirmatiilor privind OUG 13. Ar fi necesara o monitorizare a politicienilor

S-a instalat o noua guvernare, prioritatea s-a schimbat si nu mai reprezinta o prioritate sa urmaresti faptele de coruptie, ci este o prioritate sa schimbi proiectul de lege in asa fel incat sa-l golesti de continut, este una din declaratiile care l-au adus pe procurorul general al Romaniei in atentia Inspectiei Judiciare. Augustin Lazar s-a aparat cu jurisprudenta CEDO.

Surse: Doi inspectori din cadrul Inspectiei Judiciare, audiati la DNA Ploiesti

Update:Doi inspectori din cadrul Inspectiei Judiciare se afla, miercuri la pranz, la sediul DNA Ploiesti, unde anterior s-a prezentat fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria.

Tudorel Toader se supune directivelor lui Dragnea si iese public: Anunturi despre legile justitiei si parerea ministrului pe ancheta DNA privind lacul Belina (VIDEO)

Dupa ce luni, Liviu Dragnea i-a cerut public ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa rupa tacerea de aur si sa iasa public sa vorbeasca despre calendarul de aprobare a modificarilor la legile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )