Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tudorel Toader, reactie in cazul eliberarii Elenei Udrea: La Ministerul Justitiei nu am primit nimic

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, reactie in cazul eliberarii Elenei Udrea: La Ministerul Justitiei nu am primit nimic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, vineri, despre decizia de eliberare aAlinei Bica si a Elenei Udrea. Ministrul spune ca ca iCCJ trebuie sa trimita la Ministerul Justitiei hotararea de. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, noi detalii in cazul eliberarii Elenei Udrea si a Alinei Bica

Update: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, vineri, ca la minister au ajuns doar dispozitivele hotararilor de suspendare a executarii pedepselor pentruElena Udrea si Alina.

Procedura de eliberare n cazul Elenei Udrea: Ministerul Justitiei trebuie sa comunice decizia n Costa Rica

Mandatul international de arestare al Elenei Udrea a fost invalidat prin decizia Instantei supreme de suspendare a executarii pedepsei din dosarul Gala Bute, iar hotararea trebuie comunicata, prin Ministerul Justitiei, autoritatilor din Costa Rica pentru eliberarea fostului ministru al Dezvoltarii.

Tudorel Toader, reactie dupa ce Obreja, Nita si Sova au fost pusi in libertate: ICCJ trebuia sa respecte legea

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri noaptea, eliberarea mai multor nume grele in dosare in care avocatii condamnatilor au contestat alcatuirea completurilor de cinci judecatori, Rudel Obreja,.

Tudorel Toader vine cu precizari despre Elena Udrea si Alina Bica

Deciziile prin care completurile de 5 judecatori au suspendat executarea pedepselor Elenei Udrea si Alina Bica, ambele arestate in Costa Rica, au ajuns la Ministerul Justitiei. Ministrul Tudorel Toader a explicat ca MJ urmeaza sa primeasca documentatia.

Instanta suprema suspenda executarea pedepsei si n cazul Elenei Udrea. Ea va fi pusa n libertate

Instanta suprema a decis, joi, suspendarea executarii pedepsei in cazul fostului ministru Elena Udrea in dosarul Gala Bute si eliberarea acesteia pana la solutionarea efectiva a contestatiei, anunta avocatul Veronel Radulescu, anunta Mediafax. Procedura de eliberare in cazul Elenei Udrea: Ministerul Justitiei trebuie sa comunice decizia in Costa Rica.

Un barbat de 70 de ani A SPART geamurile Ministerului de Justitie cu PIETRE. Batranul este foc si para pe Tudorel Toader

Un incident zgomotos a perturbat, marti, activitatea la Ministerul Justitiei. Un barbat de 70 de ani, suparat pe deciziile luate de ministrul Tudorel Toader, a luat o piatra si a aruncat in geamurile.

Avocatul Elenei Udrea, apel catre Anca Jurma: Norma procedurala prevede un termen de 24 de ore in interiorul caruia procurorul poate contesta aceasta hotarare

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a facut un apel la ministrul Justitiei, Tudorel Toader sa trimita in regim de urgenta autoritatilor din Costa documentele in cazul Elenei Udrea. Din punctul.

Tudorel Toader, precizari in legatura cu eliberarea condamnatelor din Costa Rica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a precizat vineri, intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, ca Ministerul Justitiei a primit doar dispozitivele hotararilor de suspendare a executarii pedepselor pentru Elena Udrea si Alina Bica, aflate in detentie in Costa Rica.

Care este procedura de eliberare in cazul Elenei Udrea

Mandatul international de arestare al Elenei Udrea a fost invalidat prin decizia Instantei supreme de suspendare a executarii pedepsei din dosarul Gala Bute, iar hotararea trebuie comunicata, prin Ministerul.

Avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea si al Alinei Bica a cerut punerea lor in libertate, ca urmare a deciziilor luate de ICCJ in cazul lor

Avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea si al Alinei Bica a cerut punerea lor in libertate, ca urmare a deciziilor ICCJ de a suspenda executarea pedepsei in cazul lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )