Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudose ii cere DEMISIA lui Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

B1 B1,
Tudose ii cere DEMISIA lui Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

Europarlamentarul Mihai Tudose sustine ca liderul Pro Romania, Victor Ponta, face orice ii sta in putinta pentru a scapa de cei care nu sunt de acord cu ideile sale, inclusiv de el. in acest context,. continuă pe B1

Tudose ii cere din nou demisia lui Ponta: Sansa PRO, Victore, e... plecarea ta

Mihai Tudose ii cere, din nou, demisia lui Victor Ponta cu care este in conflict deschis in ultima perioada. El il acuza pe liderul Pro Romania ca a devenit, in doar cateva luni, nefrecventabil si lipsit de credibilitate.

Scandalul continua in Pro Romania! Mihai Tudose, inca un atac la Victor Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

Scandalul continua in Pro Romania. Fostul premier Mihai Tudose lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta, caruia ii cere din nou sa plece din partid. Observ, din nou, dorinta nestavilita a lui V. Po.

Liviu Plesoianu cere demisia Vioricai Dancila: Du-te!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cere demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, dupa ce a aflat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD si membru CEX. Dancila, DEMISIA! in seara.

Marius Budai spune ca nu ii cere demisia Vioricai Dancila

Fostul ministru al Muncii Marius Budai spune ca nu ii va cere demisia Vioricai Dancila din fruntea PSD pentru ca a facut parte din echipa ei, ca Marcel Ciolacu este un bun organizator si ca un congres in partid s-ar impune la sfarsitul lunii ianuarie.

Tudose ii cere din nou demisia lui Ponta: A devenit nefrecventabil si lipsit de credibilitate. La parlamentare nu va atinge pragul de 5%

Fostul premier Mihai Tudose i-a cerut din nou demisia lui Victor Ponta din functia de presedinte al Pro Romania, despre care spune ca este nefrecventabil si lipsit de credibilitate. Acesta il mai acuza pe Ponta ca vinde iluzii si subliniaza ca la parlamentare nu va atinge pragul de 5%.

Viorica Dancila, in corzi. Un deputat din PSD ii cere demisia

Deputatul PSD Razvan Rotaru a solicitat, luni, demisia Vioricai Dancila de la conducerea partidului,.

Tradari masive! Nemultumiti de deciziile lui Victor Ponta, membrii Pro Romania din Targu Neamt negociaza trecerea la USR

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, a anuntat coordonatorul organizatiei, Vlad-Pantelimon Peiu. El a scris, pe pagina de Facebook, ca membrii Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )