Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tudose, despre impozitarea Bisericii: Demiterea lui Teodorovici este punctul meu de vedere

Antena3 Antena3,
Tudose, despre impozitarea Bisericii: Demiterea lui Teodorovici este punctul meu de vedere

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, in legatura cu ideea impozitarii Bisericii, avansata de fostul sau consilier Eugen Teodorovici, ca demiterea acestuia reprezinta punctul sau de vedere in. continuă pe Antena3

Din nou despre impozitarea Bisericii. De ce mai este BOR stat in stat |OPINIE

Dezbaterea cu privire la impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane, relansata de catre fostul consilier al premierului Mihai Tudose, nu trebuie sa treaca dintr-o extrema in alta. BOR nu mai poate beneficia de statutul privilegiat pe care il are in prezent in relatie cu institutiile de control, dar nici nu e cazul ca statul sa transforme Patriarhia Romana intr-o sursa de bani pentru acoperit gaurile guvernarii, asa cum sugera Orlando Teodorovici.

Iohannis: Sa vorbim despre impozitarea Bisericii mi se pare un fel de aventura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca a vorbi in acest moment despre impozitarea Bisericii i se pare un fel de aventura fiscala, fiind nevoie de o discutine aprofundata, cu toti factorii implicati.

Klaus Iohannis: Sa vorbim despre impozitarea Bisericii mi se pare o aventura fiscala

La acest moment, sa vorbim despre impozitarea bisericilor mi se pare un fel de aventura fiscala, a declarat presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre ideea lansata de fostul consilier onorific al premierului Tudose, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce a spus ca nu se justifica un stadion de 12 milioane euro in Teleorman si a vorbit despre impozitarea Bisericii

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce in urma cu o zi a declarat ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, si a vorbit despre impozitarea averilor Bisericii Ortodoxe, au declarat, pentru HotNews. ro, surse guvernamentale.

Klaus Iohannis: Sa vorbim despre impozitarea Bisericii mi se pare un fel de aventura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca a vorbi in acest moment despre impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane i se pare un fel de aventura fiscala, fiind nevoie de o discutine aprofundata, cu toti factorii implicati.

Cum abordeaza statele europene subiectul impozitarii biserici care la noi a dus la demiterea lui Teodorovici

Eugen Teodorovici a fost demis din pozitia de consilier al premierului Tudose la doar cateva zile de la numire pentru ca a redeschis vechia disputa privind impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane. Cu.

Cum abordeaza statele europene subiectul impozitarii biserici, care la noi a dus la demiterea lui Teodorovici

Eugen Teodorovici a fost demis din pozitia de consilier al premierului Tudose la doar cateva zile de la numire pentru ca a redeschis vechia disputa privind impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane. Cu.

Eugen Teodorovici propune impozitarea Bisericii: Este nevoie de bani

Consilierul premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a declarat, joi seara, referindu-se la impozitarea Bisericii, ca aceasta trebuie sa inteleaga ca este nevoie de bani. Liviu Dragnea a precizat ca nu este de acrod cu impozitarea veniturilor BOR.

Liviu Dragnea: Nu sustin impozitarea bisericii / Nici nu vreau sa discut despre asta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat vineri ca nu sustine impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane, dupa ce consilierul premierului, Eugen Teodorovici, a anuntat in urma cu o zi ca va formula o propunere de impozitare a puternicei BOR.

Dragnea nici nu vrea sa auda de impozitarea Bisericii

Liviu Dragnea a declarat ca nu sustine impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane si ca nici nu vrea sa discute despre acest subiect. Reactia transanta vine dupa ce Eugen Teodorovici, consilierul premierului Mi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )