Libnet.ro
UNICEF

23:45

Turcia bate palma cu Japonia pentru constructia unei noi centrale nucleare

Adevărul Adevărul,
Turcia bate palma cu Japonia pentru constructia unei noi centrale nucleare

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan si omologul sau japonez Shinzo Abe au semnat marti un acord oficial privind construirea unei centrale nucleare la Sinop, pe coasta Marii Negre, aceasta urmand sa fie cea de-a doua centrala nucleara din Turcia, informeaza agentia Agepres. continuă pe Adevărul

43 de oferte pentru constructia tronsonului Sebes-Turda.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a primit, marti, 43 de oferte pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes-Turda. Printre companiile care s-au inscris la licitatia pentru constructia autostrazii se numara si Louis Berger, Max Boegl Romania, Astaldi, Astalrom, JV SC Strabag si Euroconstruct Trading98, care au depus oferte pentru toate cele patru loturi scoase la licitatie. Alte firme care au depus oferte sunt Hidroconstructia, .

DPIIS: 43 de oferte, depuse pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes -Turda

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS) a anuntat ca, astazi, s-au depus 43 de oferte in vederea atribuirii contractului pentru constructia celor 70 de kilometri ai tronsonului de autostrada Sebes - Turda, potrivit unui comunicat de presa.

Turcia si Japonia au semnat un acord oficial pentru construirea unei centrale nucleare pe coasta Marii Negre

Premierii Turciei si Japoniei au semnat, marti, un acord oficial privind construirea unei centrale nucleare la Sinop, pe coasta Marii Negre, aceasta urmand sa fie cea de a doua centrala nucleara din Turcia,.

Turcia si Japonia au semnat acordul pentru construirea unei centrale nucleare pe coasta Marii Negre

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan si omologul sau japonez Shinzo Abe au semnat, marti, un acord oficial privind construirea unei centrale nucleare la Sinop, pe coasta Marii Negre, informeaza agentia Anadolu,.

Victor Ponta, intrebat despre introducerea unei noi taxe pe benzina: Nu se da nicio noua taxa, ce sa mai punem alte taxe daca nici pe astea nu le putem incasa

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca nu se va introduce nicio noua taxa pe pretul benzinei si motorinei, pe care tot el o anuntase, cu doua zile in urma, afirmand ca nu are rost introducerea de noi taxe, in conditiile in care nici cele actuale nu se pot colecta, din cauza Curtii Constitutionale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )