Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turist blocat in Jepii Mici, din cauza epuizarii. Salvamontistii intervin pentru salvarea lui

România Liberă România Liberă,
Turist blocat in Jepii Mici, din cauza epuizarii. Salvamontistii intervin pentru salvarea lui

Salvamontistii din Busteni intervin, duminica, pentru recuperarea unui turist care a ramas blocat pe Jepii Micii, in Muntii Bucegi, din cauza epuizarii fozoce si a unui blocaj muscular. continuă pe România Liberă

Prahova: Turist blocat pe munte din cauza epuizarii; a treia interventie a salvamontistilor in 24 de ore

Un turist care se afla, duminica, pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi a ramas blocat pe munte, el nemaiputand inainta din cauza epuizarii si a blocajului muscular, salvatorii montani plecand sa-l recupereze, transmite Agerpres.

Vijeliile fac ravagii in tara. Trafic feroviar intrerupt in judetele Mures si Mehedinti. Un drum judetean este blocat din cauza copacilor cazuti pe sosea

Peste 30 de copaci au fost doborati la pamant, duminica dupa-amiaza, de vantul puternic din muncipiul Iasi. in Vaslui, traficul pe un drum judetean este blocat din cauza unui copac cazut pe sosea.

Traficul pe sensul catre Bucuresti al Autostrazii Soarelui este oprit in zona Branesti, din cauza unui nou accident rutier

Centrul Infotrafic informeaza ca din cauza unui accident rutier care a avut loc in urma cu putin timp, circulatia rutiera pe sensul catre Capitala al autostrazii Constanta - Bucuresti este momentan oprita la km 22, in zona Branesti, judetul Ilfov.

UPDATE. Trafic oprit, duminica dupa-amiaza, pe A2, pe sensul spre Bucuresti din cauza unui accident cu 4 masini

Circulatia este oprita, duminica dupa pranz, la kilometrul 13 al Autostrazii Soarelui, in zona Glina, din cauza unui accident rutier, informeaza Centrul Infotrafic. Conform sursei citate, in.

Trafic ingreunat pe Valea Oltului din cauza unui accident in care au fost implicate trei masini

Circulatia rutiera pe DN7 E81) Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara ingreunat, duminica dupa-amiaza, pe un fir alternativ, la km 203, intre localitatile Brezoi si Calimanesti, din cauza unei coliziuni dintre trei autoturisme, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui in apropiere de Bucuresti din cauza unui accident cu 4 masini

Circulatia este oprita, duminica dupa pranz, la kilometrul 13 al Autostrazii Soarelui, in zona Glina, din cauza unui accident rutier, informeaza Centrul Infotrafic. Conform sursei citate, in.

Canicula a facut victime. Patru oameni au murit din cauza caldurii, in doua zile

Un barbat de 28 de ani a murit sambata in zona garii din municipiul Iasi, din cauza temperaturilor ridicate de afara. A fost inregistrat un deces, in gara. E vorba de un.

Iasi: Al treilea deces din cauza caniculei, in doua zile

Barbatul care a fost gasit vineri pe un camp din Vladeni, in coma profunda din cauza hipertermiei, si a fost transportat la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, a murit, au anuntat sambata reprezentantii unitatii medicale.

Iasi: Inca un deces din cauza caniculei

Un barbat de 28 de ani a murit sambata in zona garii din municipiul Iasi, din cauza temperaturilor ridicate de afara.

Canicula l-a omorat: I s-a facut rau la volan din cauza temperaturilor mari si a intrat intr-un canal

Un barbat de 61 de ani a murit sambata in Braila, dupa ce a pierdut controlul volanului pentru ca i s-a facut rau din cauza caniculei, potrivit Agerpres. Barbatul a pierdut controlul volanului pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )