Libnet.ro
UNICEF

09:30

Turneul Campioanelor: Greu de ucis, varianta daneza - Caroline Wozniacki, in finala de la Singapore/ Simona Halep ramane pe locul 1 in lume

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Greu de ucis, varianta daneza - Caroline Wozniacki, in finala de la Singapore/ Simona Halep ramane pe locul 1 in lume

Aflata intr-o forma incredibila din punct de vedere fizic, Caroline Wozniacki a trecut in doua seturi si peste hop-ul numit Karolina Pliskova, daneza calificandu-se in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Primul set a fost unul epic: 11-9 in tiebreak, dupa o ora si 22 de minute, in timp ce al doilea a fost unul mai cuminte: 6-3 semifinala a durat o ora si 56 de minute). Dupa infrangerea Karolinei, s-a elucidat si problema numarului unu in lume: Simona Halep va incheia anul pe cea mai inalta treapta a podiumului. continuă pe Hotnews

Simona Halep, UMILITA de Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, a fost surclasata de daneza Caroline Wozniacki N. 6), cu 6-0, 6-2, miercuri, in al doilea sau meci din Grupa.

LIVE TEXT si VIDEO, ora 14.30 Simona Halep - Caroline Wozniacki, duel pentru semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep o intalneste de daneza Caroline Wozniacki, in al doilea sau meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Venus Williams (37 de ani), in finala la Singapore - Duel cu Wozniacki pentru castigarea trofeului

Ajunsa la 37 de ani, Venus Williams este precum vinul de calitate - isi mareste valoarea odata cu trecerea timpului. Americanca a practicat un tenis incantator impotriva Carolinei Garcia si a reusit sa se califice in finala Turneului Campioanelor, dupa un meci epuizant de doua ore si 29 de minute scor 6-73), 6-2, 6-3). Aflata la a doua tinerete, Venus se va lupta pentru trofeu cu daneza Caroline Wozniacki.

Anuntul Simonei Halep inainte de meciul cu Svitolina, de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a pierdut meciul jucat impotriva lui Caroline Wozniacki, 0-2 la seturi, la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Daneza si-a adjudecat clar cele doua seturi, cu 6-0, 6-2. in urma acestui.

Finala Turneului Campioanelor. Caroline Wozniacki, care a eliminat-o pe Halep, contra lui Venus Williams

Americanca Venus Williams, locul 5 WTA, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-7 3), 6-2, 6-3, pe jucatoarea franceza Caroline Garcia, numarul 8 mondial, si s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, unde o va intalni, duminica, pe daneza Caroline Wozniacki.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in fata testului de rezistenta numit Caroline Wozniacki (de la ora 14:30)

Cu o conditie fizica foarte buna, Caroline Wozniacki este una din maratonistele circuitului WTA, Simona Halep avand nevoie de un nivel ridicat al tenisului sau si de un bun joc de picioare pentru a nu avea probleme in meciul de miercuri. Daneza a invins-o pe Simona in ultima intalnire directa, dar era vorba de o alta suprafata, iarba, si de un alt moment al sezonului. Partida de la Turneul Campioanelor va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

Caroline Wozniacki, uluita de rezultatul din meciul cu Simona Halep. Ce a spus daneza si care a fost avantajul sau

Caroline Wozniacki a invins-o clar pe Simona Halep, la Turneul Campioanelor, administrandu-i un sec 6-0, 6-2. care complica lucrurile in privinta calificarii.

LIVE VIDEO Primul set a fost un cosmar! Halep - Wozniacki, duel pentru semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep o intalneste de daneza Caroline Wozniacki, in al doilea sau meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Wozniacki 0-6, 2-6/ Picatura chinezeasca

Caroline Wozniacki a predat, miercuri, o adevarata lectie tactica in meciul cu Simona: nu a dat ritm, a jucat cu adancime, a obligat-o pe Halep sa loveasca de multe ori mingi moi, iar pe langa toate acestea serviciul i-a functionat incredibil. Punct cu punct, daneza a sadit neincrederea in mentalul Simonei. Cu un meci dus in zona ei de confort partida de uzura) si cu o Simona neinspirata in majoritatea momentelor, daneza nu avea cum sa nu se impuna: 6-0, 6-2, dupa doar 63 de minute. Calculele calificarii sunt complexe, insa in primul rand Simona trebuie sa isi faca treaba in ultima partida din Grupa Rosie: o victorie impotriva Elinei Svitolina.

Simona Halep, dezastru la Turneul Campioanelor. Umilita de Wozniacki

Daneza a castigat cu 6-0 primul set. Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )