Libnet.ro
UNICEF

15:15

Turneul Campionilor: Inca o victorie pentru Florin Mergea si Rohan Bopanna - Cei doi s-au calificat in semifinalele competitiei

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Inca o victorie pentru Florin Mergea si Rohan Bopanna - Cei doi s-au calificat in semifinalele competitiei

Florin Mergea si Rohan Bopanna cap de serie numarul opt) au reusit a doua victorie la Turneul Campionilor: scor 6-3, 7-65), cu dublul format din Jamie Murray si John Peers favoriti numarul patru). Meciul din O2 a durat o ora si 15 minute. In urma acestui succes, Mergea si Bopanna au obtinut calificarea in semifinalele competitiei care se desfasoara la Londra. continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Debut cu victorie pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer cap de serie numarul doi) a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor, cei doi trecand de dublul Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic favoriti numarul sapte).

A doua victorie la Turneul Campionilor pentru Florin Mergea si calificare in semifinale

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna a obtinut, marti, a doua victorie consecutiva la Turneul Campionilor de la Londra si a obtinut calificarea in semifinalele probei indiferent de rezultatul ultimului meci din grupa contra italienilor Fognini si Bolelli.

Turneul Campionilor: victorie magnifica a dublului Florin Mergea - Rohan Bopanna impotriva fratilor Bryan!

Romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna au trecut in doua seturi de cel mai bun cuplu din lume, in prima partida de la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor: Florin Mergea debut cu victorie impotriva fratilor Bryan

Debut de foc pentru Florin Mergea la Turneul Campionilor de la Londra. Mergea si indianul Rohan Bopanna au intrat in competitie, duminica seara de la ora 20:00, contra liderilor mondiali Bob si Mike Bryan.

VIDEO Florin Mergea a reusit lovitura zilei impotriva fratilor Bryan

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor, cei doi trecand de fratii Bryan favoriti numarul unu). Florin a reusit impotriva americanului lovitura zilei, conform ATPWorldTour.

LIVE Turneul Campionilor: Florin Mergea debuteaza impotriva fratilor Bryan

Debut de foc pentru Florin Mergea la Turneul Campionilor de la Londra. Mergea si indianul Rohan Bopanna vor intra in competitie, duminica seara de la ora 20:00, contra liderilor mondiali Bob si Mike Bryan.

Turneul Campionilor: Florin Mergea debuteaza impotriva fratilor Bryan (20:00)

Debut de foc pentru Florin Mergea la Turneul Campionilor de la Londra. Mergea si indianul Rohan Bopanna vor intra in competitie, duminica seara de la ora 20:00, contra liderilor mondiali Bob si Mike Bryan.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, calificati in semifinalele Turneului Campionilor

Perechea de tenismeni formata din romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, nr. 8, s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce a invins, marti, cu scorul de 6-3, 7-6 5), cuplul Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia), cap de serie numarul 4, in etapa a II-a a Grupei A.

Turneul Campionilor din Romania! Reactia lui Florin Mergea dupa victoria cu fratii Bryan, rezultate si programul complet al competitiei

Florin Mergea si Horia Tecau au debutat cu victorii la Turneul Campionilor de la Londra. Florin si Bopanna vor juca marti cu sanse de calificare in semifinale.

Turneul Campionilor: Florin Mergea, victorie impotriva fratilor Bryan

Florin Mergea si Rohan Bopanna cap de serie numaru opt) au debutat cu o victorie superba la Turneul Campionilor de la Londra, cei doi castigand partida cu fratii Bob si Mike Bryan favoriti numarul unu).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )