Libnet.ro
UNICEF

11:30

Turnul Eiffel in PERICOL! Vezi de ce.

România Liberă România Liberă,
Turnul Eiffel in PERICOL! Vezi de ce.

Lifturile turnului Eiffel s-au oprit, marti, dupa ce muncitorii francezi au declansat o greva, ca urmare a disputelor cu directorii pe tema sigurantei si a conditiilor de munca, relateaza Al Jazeera. Potrivit angajatilor, structura turnului Eiffel nu poate face fata fluxului zilnic de 30. 000 de turisti, iar excesul de vizitatori compromite conditiile de munca si reprezinta un risc. Reprezentantii sindicatului au declarat ca sunt nemultumiti de proasta gestionare a lucrarilor de reparatie a . continuă pe România Liberă

Turnul Eiffel, inchis pentru turisti din cauza unei greve.

Lifturile turnului Eiffel s-au oprit, marti, dupa ce muncitorii francezi au declansat o greva, ca urmare a disputelor pe tema sigurantei si conditiilor de munca, relateaza Al Jazeera. Potrivit angajatilor, structura turnului nu poate face fata fluxului zilnic de 30. 000 de turisti, iar excesul de vizitatori reprezinta un risc si compromite conditiile de munca. Reprezentantii sindicatului au declarat ca sunt nemultumiti de proasta gestionare a lucrarilor de reparatie a structurii turnului .

Turnul Eiffel, inchis pentru a doua zi consecutiv din cauza unei greve

Turnul Eiffel ramane inchis miercuri dimineata, din cauza unei greve ce are loc pentru a doua zi consecutiv, informeaza AFP. Desi primirea vizitatorilor - intre 25. 000 zilnic - ar fi trebuit sa inceapa la ora 09. 00, Turnul nu a deschis nici usile nici lifturile.

Turnul Eiffel a fost iNCHIS din cauza unei greve spontane

Turnul Eiffel, deschis in mod normal 365 de zile pe an, a fost inchis ieri din cauza unei greve, lasand sute de turisti sa admire reperul parizian doar de la sol. Compania care se ocupa de administrarea turnului sp.

Mii de turisti dezamagiti in Paris: Turnul Eiffel a fost inchis din cauza unei greve

Mii de turisti au fost dezamagiti sa vada ca Turnul Eiffel a fost inchis marti dimineata din cauza unei greve a angajatilor, transmite thelocal. fr. Sindicatul CGT, majoritar in randul celor 300 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )