Libnet.ro
UNICEF

11:00

Turul Spaniei: Chris Froome (Team Sky) castiga a noua etapa si isi consolideaza pozitia de lider

Hotnews Hotnews,
 Turul Spaniei: Chris Froome (Team Sky) castiga a noua etapa si isi consolideaza pozitia de lider

Britanicul Chris Froome Team Sky) a castigat duminica etapa a noua a Turului Ciclist al Spaniei, desfasurata pe traseul Orihuela - Cuembre del Sol, cu o distanta de 174 km, dupa ce a terminat in 04h07'13. Podiumul etapei a fost completat de Esteban Chaves Orica - Scott) si Michael Woods Cannondale - Drapac). Liderul celor de la Sky si-a marit avansul din clasamentul general si are acum 36 de secunde in fata lui Esteban Chaves. continuă pe Hotnews

Turul Spaniei: Julian Alaphilippe (Quick Step Floors), victorie asteptata in etapa a opta - Chris Froome isi mareste avansul la general

Francezul Julian Alaphilippe Quick Step Floors) a castigat sambata etapa a opta a Turului Ciclist al Spaniei, desfasurata pe traseul Hellin Xorret de Cati, cu o distanta de 199. 5 km, dupa ce a terminat in 4h3755. Podiumul etapei a fost completat de Jan Polanc UAE Team Emirates) si Rafal Majka Bora Hansgrohe). Alberto Contador Trek Segafredo) si Chris Froome Team Sky) au dorit sa demonstreze ca, in momentul de fata, sunt cei mai puternici ciclisti ai Turului Spaniei, acestia terminand etapa cu un avans de 17 secunde in fata rivalilor lor.

Turul Spaniei: Matej Mohoric (UAE Team Emirates) a castigat etapa a saptea - Chris Froome ramane lider

Slovenul Matej Mohoric UAE Team Emirates), campion mondial la juniori in 2012 si la sub 23 de ani in 2013, a castigat etapa a saptea din Turul Ciclist al Spaniei, desfasurata pe traseul Lliria Cuenca, pe o distanta de 207,7 km, dupa ce a terminat in 4h4335. Locul secund a fost ocupat de Pawel Polanski Bora Hansgrohe) , iar podiumul a fost completat de Joan Joaquin Rojas Movistar). Chris Froome a pastrat pentru inca o zi tricoul rosu de lider al clasamentului general.

Turul Spaniei: Tomasz Marzynski (Lotto Soudal) s-a impus in etapa a sasea, Froome ramane liderul clasamentului general

Polonezul Tomasz Marczynski Lotto Soudal) a castigat etapa a sasea din Turul Ciclist al Spaniei, desfasurata pe traseul Villareal Sagunto, cu o distanta de 204,4 km, dupa ce a terminat in 4h4702. Acesta a castigat sprintul din finalul etapei, fiind urmat de compatriotul sau, Pawel Poljanski Bora - Hansgrohe) si spaniolul Enric Mas Nicolau Quick Step Floors).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )