Libnet.ro
UNICEF

12:15

B1 TV: Fosta firma de avocatura a lui Dan Sova a obtinut peste 7 milioane de euro din contracte cu statul

Hotnews Hotnews,
B1 TV: Fosta firma de avocatura a lui Dan Sova a obtinut peste 7 milioane de euro din contracte cu statul

Fosta firma de avocatura a senatorului PSD Dan Sova a incasat in perioada 2006-2009 peste 7 milioane de euro din contracte cu statul sau cu diferite autoritati locale, reiese dintr-un raport de inspectie fiscala realizat la fosta societate de avocatura Sova si asociatii, ce a fost prezentat joi seara in cadrul emisiunii 'Sub semnul intrebarii' de pe B1 TV. continuă pe Hotnews

Fosta firma de avocatura a lui Dan Sova a obtinut peste 7 milioane de euro din contracte cu ...

Fosta firma de avocatura a senatorului PSD Dan Sova, Sova si asociatii a castigat de la stat peste 7 milioane de euro, potrivit b1. ro. Informatia a fost prezentata de jurnalistul Robert Turcescu. Acesta a adus o continuare a raportului de inspectie fiscala realizat la fosta societate de avocatura, din care iese la iveala ca societatea lui Dan Sova a incasat, in perioada 2006-2009 peste 7 milioane de euro din contracte cu statul sau cu diferite autoritati locale. Printre societatile care au .

Fosta firma de avocatura a senatorului PSD Dan Sova a obtinut peste 7 milioane de euro din contracte cu statul

Noi dezvaluiri scandaloase in cazul senatorului PSDDan Sova, a carui firma de avocatura, Sova si asociatii este datoare la stat cu peste 7 milioane de euro. Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )