Libnet.ro
UNICEF

06:00

TVR transmite programe dedicate actorului Radu Beligan

Adevărul Adevărul,
TVR transmite programe dedicate actorului Radu Beligan

Televiziunea Romana anunta ca va transmite, miercuri si joi, programe dedicate lui Radu Beligan, pe canalele TVR 1, TVR 2 si TVR 3, precum spectacolul Amadeus, lungmetrajul Singuratatea florilor si talk show-ul O viata pe scena: Radu Beligan. continuă pe Adevărul

Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus in foaierul Salii Mari a Teatrului National

Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan, care a decedat, marti, la varsta de 97 de ani, va fi depus in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, sambata, intre orele 10. 00 si 13.

Romanii cer doliu national dupa moartea actorului Radu Beligan

Senatorul PSD Sorin Iliesiu si jurnalistul Dan Constantin, senior editor la Jurnalul national, sunt de parere ca in Romania ar trebui sa se declare doliu national, dupa moartea actorului Radu.

Crezul actorului Radu Beligan: M-am nascut odata cu Romania cea mare si sunt legat ombilical de ea. il rog fierbinte pe Dumnezeu sa aiba grija de Romania

Actorul Radu Beligan a devenit pe 30 martie 2012 cetatean de onoare al municipiului Bacau, in acelasi timp cu Paul Grigoriu si Diana Lupescu. Actorul, in varsta de 97 de ani, a murit astazi la Bucuresti. Teatrul de Vara din Bacau ii poarta numele. indragitul actor, mentionat in Cartea Recordurilor, s-a nascut in comuna bacauana Filipesti in 1918.

Gabriela Firea propune ca o piateta din Capitala sa poarte numele actorului Radu Beligan

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca la urmatoarea sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va introduce pe ordinea de zi un proiect de hotarare prin care piateta.

intruchiparea desavarsita a actorului paraseste scena. Mesajele oficialilor romani dupa moartea lui Radu Beligan

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante la adresa actorului Radu Beligan. Viata este o scena, spunea Shakespeare. Astazi, Radu Beligan, intruchiparea desavarsita a.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu, alaturi de Emil Hossu, Ion Lucian si Tatiana Stepa

Locul de veci al lui Radu Beligan, la Cimitirul Bellu din Capitala, va fi langa cele ale actorilor Emil Hossu si Ion Lucian si interpretei de muzica folk Tatiana Stepa. Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, intre orele 10. 00 si 13. 00, iar inmormantarea va avea loc in aceeasi zi la Cimitirul Bellu, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania.

Radu Beligan a murit. Iohannis: Aplauzele publicului i-au fost cel mai drag cantec si imbold. Ciolos: Parea nemuritor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au transmis mesaje de condoleante la moartea actorului Radu Beligan, care s-a stins din viata, astazi, la varsta de 97 de ani.

Radu Beligan a murit. Lumea teatrului, devastata de disparitia actorului. Arsinel: Sa-i pastram o imagine de monument

Radu Beligan a murit. Actorul s-a stins din viata miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias din Capitala, ca urmare a unui stop cardio-respirator. La auzul vestii, colegii de scena ai maestrului si-au exprimat la unison durerea.

Romania plange dupa Radu Beligan. Sa speram ca aplauzele pe care le-a primit in viata il vor conduce catre cer

Radu Beligan a fost intruchiparea desavarsita a actorului, a omului de teatru, iar prin energia dedicata publicului de-a lungul intregii sale vieti a lasat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fara daruire, credinta in valorile fundamentale ale umanitatii si fara iubire, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

Actorul Radu Beligan a murit la Spitalul Elias (VIDEO)

Doliu in lumea artistica romanesca. Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, la ora 13. 00, la Spitalul Elias, in urma unui stop cardio-respirator, transmite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )