Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu, alaturi de Emil Hossu, Ion Lucian si Tatiana Stepa

Adevărul Adevărul,
Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu, alaturi de Emil Hossu, Ion Lucian si Tatiana Stepa

Locul de veci al lui Radu Beligan, la Cimitirul Bellu din Capitala, va fi langa cele ale actorilor Emil Hossu si Ion Lucian si interpretei de muzica folk Tatiana Stepa. Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, intre orele 10. 00 si 13. 00, iar inmormantarea va avea loc in aceeasi zi la Cimitirul Bellu, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania. continuă pe Adevărul

Radu Beligan, adus in foaierul Teatrului National. Maestrul va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al maestrului Radu Beligan a fost adus in foaierul Teatrului National acolo unde cei care l-au iubit isi pot lua ramas. Radu Beligan va fi inmormantat.

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, cu onoruri militare

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, pentru ca a fost decorat cu Steaua Romaniei. Toti cei care doresc sa-si ia adio de la actor pot.

Trupul maestrului Radu Beligan, depus la o capela din centrul Capitalei

Maestrul Radu Beligan va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, pentru ca a fost decorat cu Steaua Romaniei. Toti cei care doresc sa-si ia adio de la actor pot.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

Radu Beligan, omagiul suprem primit inainte de a muri

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase.

Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan va fi depus in foaierul Salii Mari a Teatrului National

Trupul neinsufletit al actorului Radu Beligan, care a decedat, marti, la varsta de 97 de ani, va fi depus in foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, sambata, intre orele 10. 00 si 13.

A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, este sustinuta de prieteni in urma pierderii tatalui sau. Imediat dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii Lamiei.

Mihai Bendeac, indurerat dupa moartea lui Radu Beligan! Cand am dat mana cu el nu m-am spalat doua zile

Moartea lui Radu Beligan l-a lasat indurerat pe Mihai Bendeac. A incetat din viata mesterul mester este un fel de superlativ al.

TVR transmite programe dedicate actorului Radu Beligan

Televiziunea Romana anunta ca va transmite, miercuri si joi, programe dedicate lui Radu Beligan, pe canalele TVR 1, TVR 2 si TVR 3, precum spectacolul Amadeus, lungmetrajul Singuratatea florilor si talk show-ul O viata pe scena: Radu Beligan.

intruchiparea desavarsita a actorului paraseste scena. Mesajele oficialilor romani dupa moartea lui Radu Beligan

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante la adresa actorului Radu Beligan. Viata este o scena, spunea Shakespeare. Astazi, Radu Beligan, intruchiparea desavarsita a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )