Libnet.ro
UNICEF

19:46

Twitter: Guvernele cer tot mai multe informatii despre conturile utilizatorilor. Reteaua a dat curs unui procent de 58% din cererile exprimate

B1 B1,
Twitter: Guvernele cer tot mai multe informatii despre conturile utilizatorilor. Reteaua a dat curs unui procent de 58% din cererile exprimate

Guvernele cer tot mai multe informatii despre conturile utilizatorilor retelei de socializare Twitter, potrivit unui raport de transparenta publicat marti de responsabilii platformei digitale, scrie mashable. com. continuă pe B1

Facebook are mai multe informatii decat crezi: stie si cum razi online

Intr-o perioada in care nu credeam ca Facebook ne mai poate uimi cu ceva, a publicat o statistica legata de modul in care radem online. Facebook va foloseste foarte multe dintre informatiile pe care le postati pe reteaua sociala pentru a va servi reclame targetate, personalizate pentru pozitia voastra geografica, pasiunile voastre, filmele care va [] Facebook are mai multe informatii decat crezi: stie si cum razi online Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai noi informatii despre cautarea pilotului de planor

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat ca autoritatile verifica mai multe piste posibile pentru gasirea planorului disparut in munti. Arafat a explicat ca a primit doua fotografii cu.

Cele mai noi informatii despre cautarile planorului disparut

Pilotul planorului disparut in urma cu sase zile este cautat, miercuri, de peste 1. 000 de pompieri, jandarmi, salvamontisti si voluntari, pe trasee din opt judete, in zona intorsura Buzaului va fi folosita.

Par puternic precum coama cabalinelor: Tot mai multe romance apeleaza la samponul destinat cailor pentru a-si intretine podoaba capilara

O noua moda cuprinde Romania. Vanzatorii din petshopuri au observat ca rafturile cu sampon pentru cabaline se golesc, chiar daca numarul animalelor nu este in crestere. Romancele au descoperit ca samponul.

ANAF va aduna informatii despre clientii bancari din Romania si din strainatate. Care este motivul

Agentia Nationala de Administrare Fiscala va primi informatii despre clientii bancari de la entitatile din Romania, care au deja obligatia de a transmite informatii catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, dar si de la institutiile de credit din strainatate.

Raed Arafat: Cautarile planorului vor continua maine cu mai multe forte in Brasov

Secretatul de stat Raed Arafat a explicat pentru Digi 24 ca, maine, cautarile planorului disparut vor continua maine, cu mai multe forte, in Brasov.

Mai putine ore de somn, mai multe riscuri de moarte prematura

Persoanele care dorm mai putin de 6 ore pe noapte au cu 12% mai multe riscuri sa moara prematur, comparativ cu cei care reusesc sa adune cel putin 7 ore de somn nocturn, avertizeaza Sleep Council din Marea Britanie. Specialistii mai atrag atentia ca peste 30% din populatie doarme insuficient si se afla in aceasta situatie de risc.

Jeb Bush: SUA are nevoie de mai multe trupe in Irak pentru a invinge grupul Stat Islamic

Jeb Bush, candidat republican pentru functia de presedinte, a declarat, marti, ca Statele Unite au nevoie de mai multe trupe terestre in Irak pentru a-i invinge pe militantii gruparii Stat Islamic, relateaza.

Mai multe statii PECO au luat amenzi pentru ca isi inselau clientii

Mai multi agenti economici care comercializeaza gaz lichefiat in municipiul Chisinau dar si in zonele de nord ale republicii isi inselau clientii la volum si pret. Constatarile au fost facute de catre Agentia pentru Protectia Consumatorilor care a efectuat mai multe controale inopinate ca urmare a unor petitii.

Cele mai multe persoane cu averi mari verificate de ANAF sunt din Bucuresti, Ilfov si Suceava

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) verifica, intr-o prima etapa, 313 persoane fizice cu venituri mari care prezinta risc fiscal, cele mai multe dintre acestea provenind din municipiul Bucuresti 31 persoane) si judetele Ilfov 34) si Suceava 14), potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )