Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ucraina isi recheama amabsadorul din Moscova

B1 B1,
Ucraina isi recheama amabsadorul din Moscova

Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia, pentru a-l consulta in privinta recentelor implicatii internationale ale situatiei din Crimeea, scrie Reuters. Avand in vedere situatia dinCrimeea, este. continuă pe B1

Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia.

Ucraina si-a rechemat luni ambasadorul de la Moscova, in urma referendumului organizat duminica in peninsula separatista Crimeea care a aprobat alipirea acesteia la Rusia, relateaza Mediafax. Tinand cont de situatia cu privire la Crimeea si de necesitatea de a discuta anumite aspecte internationale ale crizei, Ucraina isi recheama pentru consultari ambasadorul in Rusia, Volodimir Elcenko, a anuntat Ministerul ucrainean de Externe intr-un comunicat.

Presa rusa: Ianukovici locuieste intr-o vila luxoasa din Moscova.

Fostul presedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, care a fugit in Federatie Rusa, locuieste acum intr-un conac luxos, intr-o suburbie din Moscova, scrie Sobesednik. ru, conform jurnal. md. Potrivit sursei, vila luxoasa este cu trei etaje, in stil englezesc si are un design profesional. Noua resedinta a lui Ianukovici se afla nu departe de sanatoriul clinic Barviha, aflat anterior, in subordinea administratiei presedintelui Rusiei si este la doar un kilometru de la resedinta de Stat Barviha, .

Turcinov: Rusia se teme de o Ucraina democratica.

Presedintele interimar ucrainean Oleksandr Turcinov a declarat, luni, ca Rusia se teme e o Ucraina democratica si europeana, iar din aceasta cauza a intervenit in Crimeea, conform AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia Moscova are visul reconstruirii imperiului. Se teme de exemplul Ucrainei, unde poporul a invins un regim totalitar. Kremlinul se teme de o Ucraina democratica, europeana si prospera. Acesta este motivul real al agresiunii, a spus .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )