Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia.

România Liberă România Liberă,
Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia.

Ucraina si-a rechemat luni ambasadorul de la Moscova, in urma referendumului organizat duminica in peninsula separatista Crimeea care a aprobat alipirea acesteia la Rusia, relateaza Mediafax. Tinand cont de situatia cu privire la Crimeea si de necesitatea de a discuta anumite aspecte internationale ale crizei, Ucraina isi recheama pentru consultari ambasadorul in Rusia, Volodimir Elcenko, a anuntat Ministerul ucrainean de Externe intr-un comunicat. continuă pe România Liberă

Ucraina isi recheama amabsadorul din Moscova

Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia, pentru a-l consulta in privinta recentelor implicatii internationale ale situatiei din Crimeea, scrie Reuters. Avand in vedere situatia dinCrimeea, este.

Turcinov: Rusia se teme de o Ucraina democratica.

Presedintele interimar ucrainean Oleksandr Turcinov a declarat, luni, ca Rusia se teme e o Ucraina democratica si europeana, iar din aceasta cauza a intervenit in Crimeea, conform AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: Ucraina isi recheama ambasadorul din Rusia Moscova are visul reconstruirii imperiului. Se teme de exemplul Ucrainei, unde poporul a invins un regim totalitar. Kremlinul se teme de o Ucraina democratica, europeana si prospera. Acesta este motivul real al agresiunii, a spus .

SUA condamna cenzura mediatica fara precedent din Rusia.

SUA au condamnat vineri cenzurarea fara precedent a presei din Rusia, care se reflecta, in special, prin blocarea site-urilor de Internet ale opozitiei si interzicerea surselor alternative de informare pe tema crizei din Ucraina, informeaza Mediafax. Statele Unite sunt profund tulburate de ingustarea brusca a spatiului alocat presei independente si libere din Rusia, a declarat Marie Harf, o purtatoare de cuvant a Departamentului de Stat. In cursul anului care s-a scurs, Guvernul rus a .

SUA condamna cenzurarea fara precedent a presei din Rusia

Statele Unite au condamnat vineri cenzurarea fara precedent a presei din Rusia, care se reflecta, in special, prin blocarea site-urilor de Internet ale opozitiei si interzicerea surselor alternative de informare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )