Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ucraina: Lupte intense pentru aeroportul din Donetsk

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Lupte intense pentru aeroportul din Donetsk

Kievul a anuntat duminica respingerea, cu ajutorul tancurilor, a unei ofensive a rebelilor prorusi pe aeroportul din Donetk, in estul separatist al Ucrainei, in timp ce mii de persoane au manifestat in capitala ucraineana pentru victoria asupra insurgentilor. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Ucraina: Lupte intense pentru aeroportul din Donetsk

Aeroportul din Donetsk continua sa fie duminica scena unor lupte grele, date intre separatistii pro-rusi care incearca sa obtina controlul asupra unitatii si militarii ucraineni, transmite AFP. Armata ucraineana sustine ca a respins ofensiva rebelilor pro-rusi iar o parte din oras este paralizata de bombardamente.

VIDEO Aeroportul din Donetsk, filmat cu drona. Cum arata obiectivul strategic dupa aproape 8 luni de bombardamente

Luptele pentru aeroportul Serge Prokofiev din Donetsk s-au intensificat in ultimele zile, dupa ce separatistii pro-rusi au lansat o ofensiva puternica menita sa recastige controlul asupra obiectivului militar aflat acum in mainile armatei ucrainene. Tirurile de artilerie s-au auzit aproape fara incetare in ultimele 72 de ore in zona aeroportului aflat in ruine dupa aproape 8 luni de conflict, insa cu o importanta strategica si simbolica ridicata.

Fortele ucrainene reiau controlul aeroportului din Donetsk

Fortele guvernamentale ucrainene au anuntat ca au recuperat in mare parte controlul asupra aeroportului din Donetsk, dupa ce au avut loc lupte intense asupra acestui punct strategic, transmite Bloomberg.

Aeroportul din Bacau a fost inchis din cauza cetii: Un avion Blue Air a ramas la sol

Aeroportul din Bacau a fost inchis din cauza cetii dense. Asta dupa ce, joi dimineata, o cursa a companiei Blue-Air Bacau - Torino care urma sa decoleze la ora 7:00 de pe Aeroportul International George.

Fost ministru ucrainean: Fluxul de arme pentru protestatarii din Kiev trecea prin Moldova

Armamentul pentru protestatarii din Kiev, in 2013, era furnizat din strainatate si trecea inclusiv prin teritoriul Republicii Moldova, a declarat vineri, la Sevastopol, fostul ministrul ucrainean de Interne, Vitali.

Floria lanseaza Per Sempre, colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015

Floria Events lanseaza colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015, intitulata Per Sempre. Colectia este inspirata de farmecul Siciliei, cu accente de rosu Marsala, culoarea anului 2015. Colectia Per Sempre include aranjamente florale si buchete sofisticate, cu aer retro, realizate prin asocieri surprinzatoare de flori si pasteluri delicate. Colectia Floria Per Sempre poate fi admirata in acest weekend in cadrul targului de nunti Expomariage, ce se desfasoara la Marriott Grand Hotel.

Cartel Alfa solicita deblocarea acordarii tichetelor de masa pentru salariatii din administratia publica

Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa solicita deblocarea acordarii tichetelor de masa pentru salariatii din administratia publica, respectiv modificarea de urgenta a Ordonantei nr. 83/2014 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015, se arata intr-un comunicat remis astazi redactiei.

Ucraina: Un soldat ucis si trei raniti intr-o explozie produsa de o bomba artizanala pusa intr-un borcan de miere

Un soldat a fost ucis si trei raniti grav de o bomba artizanala pusa intr-un borcan de miere oferit de un presupus civil. Incidentul s-a produs in regiunea ucraineana Lugansk, in estul separatista prorus, a declarat sambata guvernatorul pro-Kiev regiunii. Bilantul ultimelor 24 de ore indica 3 soldati morti si 18 raniti in estul separatist, a precizat un purtator de cuvant al armatei, adaugand ca aeroportul din Donetsk ramane sub controlul trupelor guvernamentale.

Aeroportul din Donetk este distrus de lupte. Vezi imagini filmate cu o drona

Imagini socante, cu distrugerile aeroportului din Donetk au fost filmate cu o drona. inregistrarea a fost facuta de un grup ce sprijina armata ucraineana, care e angajata in luptele cu separatistii. Toate.

Ucraina trimite tancuri pe aeroportul din Donetk. Conducerea de la Moscova, nemultumita de ultimele actiuni ale Kievului

Kievul a anuntat duminica respingerea, cu ajutorul tancurilor, a unei ofensive a rebelilor prorusi pe aeroportul din Donetk, in estul separatist al Ucrainei. La randul sau, puterea de la Moscova s-a declarat nemultumita de demersul fortelor armate guvernamentale ale Kievului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )