Libnet.ro
UNICEF

23:15

Aeroportul din Donetk este distrus de lupte. Vezi imagini filmate cu o drona

Antena3 Antena3,
Aeroportul din Donetk este distrus de lupte. Vezi imagini filmate cu o drona

Imagini socante, cu distrugerile aeroportului din Donetk au fost filmate cu o drona. inregistrarea a fost facuta de un grup ce sprijina armata ucraineana, care e angajata in luptele cu separatistii. Toate. continuă pe Antena3

Aeroportul din Donetk, in epicentrul luptelor din Donbas

Trupele autoproclamatei Republici Populare a Donetkului au luat sub controlul lor intregul aeroport din Donetk si teritorii din proximitatea acestuia, au anuntat autoriatile separatist, conform agentiei TASS.

Aeroportul din Bacau a fost inchis din cauza cetii: Un avion Blue Air a ramas la sol

Aeroportul din Bacau a fost inchis din cauza cetii dense. Asta dupa ce, joi dimineata, o cursa a companiei Blue-Air Bacau - Torino care urma sa decoleze la ora 7:00 de pe Aeroportul International George.

in Romania predomina saracia extrema. Un copil din trei este sarac

Un copil roman din trei este sarac, desi provine din familie in care parintii muncesc. Strategia nationala pentru protectia si promovarea drepturilor copilului arata ca fenomenul afecteaza si unu din cinci.

Alarme false cu bomba pe aeroportul din Cluj si cel din Targu Mures

Un apel care anunta amplasarea unor dispozitive explozive la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a fost primit la 112 vineri seara. in urma verificarilor, autoritatile au constatat ca a fost vorba .

Alarma falsa cu bomba la aeroportul din Cluj si Targu Mures

Un apel care anunta amplasarea unor dispositive explozive la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a fost primit la 112 vineri seara, in jurul orei 18:20, insa in urma verificarilor s-a constatat ca a fost vorba despre o alarma falsa, traficul aerian nefiind perturbat.

Traficul pe aeroportul din Timisoara a crescut cu aproape 5% anul trecut

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a inregistrat anul trecut un trafic de 735. 469 pasageri, in crestere cu 4,8%, la un numar de 10. 293 de zboruri, cu 1. 000 mai putine fata de nivelul inregistrat in 2013.

Avion evacuat pe aeroportul din Roma, din cauza unei alerte cu bomba

Pasagerii unui zbor cu destinatia Viena al companiei Niki au fost evacuati la putin timp dupa decolarea avionului de pe aeroportul Roma-Fiumicino, din cauza unei alerte cu bomba, a anuntat miercuri presa italiana, citata de AFP.

Ceata a inchis Aeroportul din Bacau

Aeroportul International George Enescu din judetul Bacau a fost inchis joi dimineata, din cauza cetii, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

ITALIA: Alerta cu bomba pe aeroportul din Roma

Pasagerii zborului Roma-Viena au fost evacuati de urgenta din avion la scurt timp dupa imbarcare in timp ce avionul se pregatea sa decoleze din cauza unei alerte cu bomba, a anuntat miercuri presa italiana.

VIDEO. SUA: inregistrarea video difuzata de Al-Qaida in care revendica atacurile din Franta este AUTENTICA

Departamentul de Stat a anuntat, miercuri seara, ca expertii serviciilor secrete americane au stabilit ca inregistrarea video prin care organizatia Al-Qaida revendica atacul terorist care a vizat revista Charlie Hebdo este autentica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )