Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ucraina: Opozitia se teme ca armata va interveni impotriva protestatarilor.

România Liberă România Liberă,
Ucraina: Opozitia se teme ca armata va interveni impotriva protestatarilor.

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, conform Mediafax. Citeste si: Opozant rapit si torturat din Ucraina, arestat la domiciliu Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa recurga din nou la forta, cu participarea armatei, a transmis Arseni Iateniuk, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, in cursul unei intrevederi cu oficiali europeni. Citeste si: Partidul lui Timosenko, anchetat penal pentru . continuă pe România Liberă

Opozitia din Ucraina: Armata va interveni impotriva manifestantilor

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP.

UPDATE: Opozitia din Ucraina avertizeaza ca ARMATA VA INTERVENI iN FORTA

UPDATE 11:40 - Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa.

Vicepremierul ucrainean: Puterea si opozitia continua dialogul pentru a iesi din criza.

Puterea ucraineana si opozitia continua dialogul pentru a iesi din criza, a anuntt vicepremierul Sergii Arbuzov, la o zi dupa demisia Executivului, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ianukovici, presat de oligarhi Opozitia si puterea continua dialogul in vederea iesirii din criza . Guvernul, in ceea ce-l priveste, este pregatit sa asigure conditiile necesare stabilizarii nationale, a declarat Arbuzov. El conduce cu titlu interimar Guvernul care gestioneaza de-acum .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )