Libnet.ro
UNICEF

16:45

UDPATE. Nordul Moldovei, IZOLAT in nameti. ...

România Liberă România Liberă,
UDPATE. Nordul Moldovei, IZOLAT in nameti. ...

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, luni, atentionarea Cod Galben de intensificari ale vantului pana la ora 20. 00, in sase judete din zona Moldovei, potrivit Agerpres. Astfel, in intervalul 17 decembrie, ora 10. 00 - 17 decembrie, ora 20. 00, in nordul si centrul Moldovei vor mai fi ninsori si intensificari ale vantului cu o intensitate mai redusa decat in cursul zilei de duminica, dar vitezele vor mai atinge la rafala 50-55 km/h, viscolind si spulberand zapada si . continuă pe România Liberă

Nordul Moldovei, IZOLAT in nameti.

Mii de oameni din Botosani, Suceava, Iasi si Vaslui au ramas izolati, dupa ce drumurile s-au inchis. Mai mult, de mai bine de 24 de ore au ramas si fara curent electric dupa ce caderile masive de zapada au afectate retelele de electricitat, potrivit Realitatea. net. Codul galben le-a dat batai de cap autoritatilor locale din judetele Moldovei. Mai multe drumuri au fost inchise circulatiei, in timp ce pe altele au fost impuse restrictii. In judetul Botosani mai multe localitati au ramas complet .

Trafic ingreunat in nordul Moldovei: Circulatia pe 13 drumuri nationale a fost intrerupta

Ninsorile si viscolul puternic au paralizat nordul Moldovei. Cele mai afectate zone sunt Suceava, Botosani, Vaslui si Iasi. Mai multe drumuri au fost inchise din cauza zapezii. ANM a emis o avertizare cod galben.

Judetele din nordul Moldovei, afectate puternic de viscol si zapada

Judetele din nordul Moldovei - Botosani, Suceava, Vaslui, Neamt, Iasi si Bacau - sunt afectate de caderile de zapada si vantul puternic, mai multe drumuri nationale si judetene fiind inchise sau cu circulatie restrictionata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )