Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE: Cameron pledeaza in favoarea unui acord credibil pentru britanici

Hotnews Hotnews,
 UE: Cameron pledeaza in favoarea unui acord credibil pentru britanici

Prim-ministrul britanic David Cameron a pledat joi Bruxelles, in fata omologilor sai europeni, in favoarea unui acord credibil pentru britanici, care sa rezolve pentru o generatie problema relatiilor dintre tara sa si UE. continuă pe Hotnews

David Cameron vrea un acord credibil pentru britanici

Prim-ministrul britanic David Cameron a pledat joi, in fata omologilor sai europeni la summitul de la Bruxelles, in favoarea unui acord credibil pentru britanici, care sa rezolve pentru o generatie problema.

Premierul britanic, despre relatia cu UE: Lasati-ne sa ne traim viata

Prim-ministrul britanic David Cameron a pledat joi, in fata omologilor sai europeni la summitul de la Bruxelles, in favoarea unui acord credibil pentru britanici, care sa rezolve pentru o generatie problema relatiilor dintre tara sa si UE, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

Summit crucial la Bruxelles: Juncker, destul de increzator in privinta unui acord pentru evitarea Brexit/ Cameron: Nu vom accepta un acord care nu raspunde nevoilor Marii Britanii

Liderii europeni incearca joi si vineri, la Bruxelles, sa obtina un compromis pentru mentinerea Marii Britanii in UE si salvarea unitatii europene, deja amenintata de cea mai grava criza migratorie dupa 1945, scrie AFP. Seful executivului european, Jean-Claude Juncker, s-a declarat destul de increzator si convins ca Marea Britanie va fi un membru constructiv si activ al UE, inaintea acestui summit care incepe la ora 16,00 GMT. Angela Merkel: Mai sunt lucruri de rezolvat dar pe ansamblu ma indrept spre discutie cu atitudinea ca toti dorim sa facem totul pentru a crea conditiile ca Marea Britanie sa ramana o parte a UEFrancois Hollande: Un accord este posibil dar nu putem impiedica Europa sa avanseze.

Ultimele negocieri inaintea unui summit crucial pentru UE

Premierul britanic David Cameron intra miercuri, cu o zi inaintea inceperii unui summit european crucial la Bruxelles, in linie dreapta in negocierile privind evitarea iesirii tarii sale din Uniunea Europeana, transmite AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )