Libnet.ro
UNICEF

15:30

ULTIMA ORA Romania, la un pas de a fi amendata cu 3 milioane de euro pentru transpunerea tardiva a directivei privind combaterea spalarii banilor

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Romania, la un pas de a fi amendata cu 3 milioane de euro pentru transpunerea tardiva a directivei privind combaterea spalarii banilor

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a propus amendarea Romaniei cu 3 milioane de euro pentru transpunerea tardiva a directivei care se refera la combaterea spalarii banilor. in general, deciziile CJUE coincid cu recomandarile formulate de avocatul general. continuă pe Hotnews

UPDATE Romania, la un pas de a fi amendata cu 3 milioane de euro pentru transpunerea tardiva a directivei privind combaterea spalarii banilor

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a propus amendarea Romaniei cu 3 milioane de euro pentru transpunerea tardiva a directivei care se refera la combaterea spalarii banilor. in general, deciziile CJUE coincid cu recomandarile formulate de avocatul general.

Romania, la un pas de a fi amendata cu 3 milioane de euro pentru ca nu a transpus la timp Directiva privind combaterea spalarii banilor

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE), Evgeni Tanchev, a solicitat aplicarea unei amenzi de 3 milioane de euro in cazul Romaniei pentru ca nu a fost transpusa la timp Di.

Romania va fi amendata cu 3 milioane de euro pentru netranspunerea directivei privind combaterea spalarii banilor

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a propus amendarea Romaniei cu 3 milioane de euro pentru netranspunerea directivei care se refera la combaterea spalarii banilor. in general, deciziile CJUE coincid cu recomandarile formulate de avocatul general.

ANUL TRECUT Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 35 milioane euro

Pentru 2020, compania si-a propus afaceri de 40 milioane euro Grupul Gral Medical si-a crescut business-ul cu 13%, anul trecut fata de 2018, ajungand la o cifra de afaceri de 35 milioane euro. Compania isi mentine cresterea cu doua cifre pe fondul dezvoltarii unor proiecte noi pe piata serviciilor medicale, proiecte ce au implicat deschiderea de centre medicale sub brandul OncoFort sau a diviziei de laboratoa and 172;re Gral. Cele mai importante cresteri peste medie au fost inregis and 172;trate pe segmentele paraclinic analize medicale de laborator si imagistica), oncologic chimioterapie si radioterapie), segmentul care a avut o crestere mai lenta fiind cel al serviciilor corporate.

Gral Medical a atins an 2019 o cifra de afaceri de 35 milioane de euro. Pentru 2020 planuiee153;te schimbarea strategiei

Gral Medical a anregistrat la nivel de grup o cree153;tere a business-ului cu 13% fae155;a de 2018, ajungacentnd astfel la o cifra de afaceri de 35 milioane de euro. Pentru anul 2020 compania planuiee153;te achizie155;ii de noi companii e153;i se andeparteaza de politica de.

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Ce trebuie sa stie toti jucatorii

Anunt extrem de important al Loteriei Romane! Toti jucatorii trebuie sa stie asta! Loteria Romana a facut anuntul in urma cu putin timp. Cum loveste criza prelungita din Italia in jucatorii de pariuri sportive Situatia de criza prelungita din Italia din regiunile Lombardia si Veneto) a determinat o situatie neasteptata pentru jucatori. Mai multe meciuri .

Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament. Solutia de ultima ora, de la specialisti

Centrala este piatra de temelie a casei, astfel ca alegerea ei este cu atat mai dificila cu cat exista pe piata diferite variante de centrale termice, iar toate pretind ca sunt cele mai bune. Care e varianta stralucita? Solutia vine chiar de la specialisti. Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament? .

Anunt de ultima ora. Un nou prezentator la Digi24. Ce emisiune va modera

E oficial! Digi 24 aduce de duminica, 15 martie, ora 15:30, un nou talk show de business. Acest nou show de business poarta numele de Legile Afacerilor. Anunt de ultima ora. Un nou prezentator la Digi24 O noua emisiune va fi prezentata la Digi 24. Este vorba despre o emisiune de business, realizata in parteneriat .

Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare Ce are de gand sa faca artista

Andreea Balan a facut un anunt important pe Facebook, in mijlocul situatiei in care se afla cu sotul ei, George Burcea. Artista le-a transmis fanilor un mesaj la care acestia au postat zeci de comentarii. Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare in mijlocul situatiei neplacute in care se afla cu sotul .

A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet

Un scandal imens s-a napustit asupra familiei Burcea-Balan. Aflati deja in lumina reflectoarelor prin prisma despartirii, actorul a fost prins si drogat la volan, in data de 21 februarie. Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet, despre intamplare. A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? George Burcea a fost prins drogat la volan, in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )