Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ultimul descendent al unei familii celebre de boieri a murit

Antena3 Antena3,
Ultimul descendent al unei familii celebre de boieri a murit

Radu Miclescu, ultimul descedent al vechii si importantei familii de boieri Miclescu, supranumiti si amicii taranilor, a murit saptamana aceasta la conacul sau din Calinesti, judetul Botosani. Avea 84. continuă pe Antena3

A murit Radu Miclescu, ultimul membru al unei ilustre familii boieresti. Trimis la inchisoare de comunisti, a supravietuit si a reinviat un conac fabulos in Botosani

Unul dintre ultimii boieri romani, Radu Miclescu, descendent al unei mari familii aristocratice moldovenesti a murit la conacul sau din Calinesti, judetul Botosani. Povestea de viata a boierului Radu Miclescu a fost fabuloasa, fiind arestat de comunisti la numai 16 ani pentru ca mai apoi sa evadeze din tara lui Ceausescu si sa faca avere in Germania. S-a intors dupa 1990 pentru a restaura conacul stramosilor sai.

Straniul caz al unei familii: 11 persoane s-au casatorit si au divortat in aceeasi luna de 23 de ori. Ce secret ascundeau de fapt in tot acest timp?

Caz straniu al unei familii:11 persoane s-au casatorit intre ele si au divortat in aceeasi luna, de 23 de ori. in tot acest timp, oamenii ascundeau de fapt un secret. Mai precis, intamplarea a.

A murit Radu Miclescu! Romania plange... (FOTO)

Radu Miclescu, unul din ultimii aristocrati veritabili ai Romaniei, ne-a parasit!Tristul anunt a fost facut chiar de Alexandru Paleologu, miercuri, pe pagina sa de Facebook. DETALII PICANTE din dormitor:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )