Libnet.ro
UNICEF

13:30

Una dintre cele mai crunte distrugeri in Romania celui De-al Doilea Razboi Mondial. Cum au bombardat italienii Aeroportul Galati, de la8.000 de metri

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai crunte distrugeri in Romania celui De-al Doilea Razboi Mondial. Cum au bombardat italienii Aeroportul Galati, de la8.000 de metri

In dimineata zilei de 6 iunie 1944, aeroportul Galati, de pe care au zburat primele avioane de pasageri din tara, a fost bombardat de aparate de zbor plecate din Italia spre Ucraina. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai crunte distrugeri in Romania celui De-al Doilea Razboi Mondial. Cum au bombardat italienii de la 8.000 de metri Aeroportul Galati

In dimineata zilei de 6 iunie 1944, aeroportul Galati, de pe care au zburat primele avioane de pasageri din tara, a fost bombardat de aparate de zbor plecate din Italia spre Ucraina.

Imaginea surprinzatoare publicata de una dintre cele mai frumoase romance

Catrinel Menghia devenita intre timp Catrinel Marlon a postat pe contul sau de Instagram o imagine in care calca o pereche de pantaloni. Cel mai probabil, accesoriul apartine iubitului ei Massimiliano di Lodovico,.

Maroc are una dintre cele mai mari centrale alimentate cu energie solara

Soarele continua sa fie una dintre cele mai bune surse de energie, dar prea putin folosita. in Maroc, insa, a fost creata o centrala speciala.

Cele mai terifiante drumuri din lume

Cand esti la volan poti fi un pic tensionat, indiferent ce ruta alegi sau cat de des circuli pe drumul respectiv, dar oare cum te simti cand conduci pe una dintre cele mai terifiante patru sosele din lume.

Cum a evaporat istoria Cazarma Transilvania din Timisoara, una dintre cele mai lungi cladiri din Europa

Cazarma Transilvania din Timisoara a fost construita intre 1719 -1730, dupa cucerirea Banatului de catre trupele habsburgice, si demolata intre 1961 - 1965.

Guvernul a lansat programul anti-saracie. Romania, una dintre cele mai sarace tari din UE

Guvernul a lansat pachetul national anti-saracie, care tinteste toate categoriile de varsta dar se concentreaza mai ales pe masuri pentru copii, scrie zf. ro. Programul pleaca de la modele de buna practica.

Eugen Carpov, fost vicepremier al R. Moldova: Ca alternativa, da, Unirea Republicii Moldova cu Romania ar aduce acest teritoriu in spatiul european si euroatlantic

Viitorul incert al Republicii Moldova a fost pus in discutie cu ocazia unei recente emisiuni de la Radio Chisinau, la care a fost invitat Eugen Carpov, fost vicepremier responsabil pentru Reintegrare. Asa cum precizeaza portalul deschide. md, Carpov a fost intrebat la un moment dat despre situatia incerta, din punct de vedere economic si social, in care ar putea sa intre Republica Moldova, si care ar putea fi solutia pentru una dintre cele mai sarace state ale Europei.

Unul din cele mai mari grupuri de pirati din lume a abandonat meseria

Jocurile piratate devin pe zi ce trece o raritate. Dezvoltarea unor sisteme noi de DRM Digital Rights Management), aproape invincibile, a facut ca una din cele mai mari grupari de crackeri din lume sa se lase de meserie. Gruparea de crackeri chinezi 3DM, una din cele mai mari din lume, au anuntat pe forumul lor [].

Cele mai romantice orase din Romania: triada romantismului si orasul care pare sa se transforme VIDEO

Chiar daca Parisul este considerat Orasul Iubirii, Romania se poate mandri cu orase idilice, potrivite pentru o escapada in doi, care pot alcatui un top al celor mai romantice locuri din tara noastra. Consultantii in turism Razvan Pascu si Ciprian Enea au nominalizat mai multe orase care ar putea oricand sa concureze la titlul de cel mai romantic oras din Romania, insa lista ramane deschisa.

De ce crede un tanar expat din imobiliare ca este un moment ideal pentru a investi in Romania

In ciuda faptului ca lipsa infrastructurii din Romania este vazuta de multi investitori drept cel mai mare impediment al Romaniei, sunt si voci care sustin ca nu acesta este aspectul care indeparteaza investitiorii straini de tara noastra, ci una dintre cele mai acute probleme ale unei companii pe plan local este lipsa accesului la finantare sau costul prohibitiv cerut de institutiile finantatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )