Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai terifiante drumuri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai terifiante drumuri din lume

Cand esti la volan poti fi un pic tensionat, indiferent ce ruta alegi sau cat de des circuli pe drumul respectiv, dar oare cum te simti cand conduci pe una dintre cele mai terifiante patru sosele din lume. continuă pe Wall-Street Ro

Cum arata cea mai tatuata femeie din lume? Imaginile care te vor lasa fara cuvinte

Isi considera trupul o adevarata panza pentru pictura. S-a lasat fara regrete pe mainile celor mai talentati tatuatori. Iar rezultatul a fost pe masura. Ea este una dintre cele mai tatuate femei din.

Cel mai scump din lume ajunge in garajul unui fotbalist de talie internationala. Vezi cum arata bijuteria

Starul argentinian Lionel Messi este banuit ca ar fi cumparatorul celui mai scump din lume, vandut la licitatie cu 32 milioane de euro, in cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris,.

ASUS RT-AC5300, cel mai rapid router din lume, lansat in Romania

ASUS a lansat in Romania routerele RT-AC5300 si RT-AC88U, alaturi de repetorul de semnal Wi-Fi RP-AC68U. in momentul in care a fost prezentat, adica in luna septembrie a anului trecut, modelul ASUSRT-AC5300 ofera cele mai rapide viteze teoretice pentru o conexiune fara cablu si, din cate stim noi, lucrurile nu s-au schimbat pana acum. Acesta [].

Cea mai buna orchestra din lume, Filarmonica din Berlin, va deschide Festivalul Enescu 2019 cu doua concerte

CelebraOrchestra a Filarmonicii din Berlindeschideeditia 2019aFestivalului International George Enescu, iar cele doua concerte pe care le va sustine sunt programate sa aiba loc.

Cel mai tare bariton din lume! Uite cum si-a convins un catel tovarasii sa cante cu el (Video)

Cand ai un Husky, nu te astepti ca din el sa iasa un artist. Si totusi, Wookie a devenit o adevarata vedeta, datorita faptului ca si-a acompaniat stapana.

Noua dintre primele 15 orase cu cel mai rapid internet din lume se gasesc in Romania

Noua dintre primele 15 orase ce au acces la cel mai rapid internet de mare viteza se regasesc in Romania, insa autoritatile de la Bucuresti trebuie sa ia masuri pentru reducerea decalajului existent intre zonele urbane si rurale pe acest segment, a afirmat, citata de Agerpres, Elisabetta Capannelli, director de tara pentru Romania al Bancii Mondiale, cu ocazia lansarii Raportului Digital Dividends World Development 2016.

Cel mai mic intrerupator din lume este de marimea unui atom

In ultimii ani, electronicele si tranzistoarele au ajuns sa sparga recorduri de marime unul dupa altul. Dupa ce tranzistoarele procesoarelor ating marimi atomice, a venit si randul intrerupatoarelor sa intre in acelasi clasament. Dezvoltat de Institutul Federal de Tehnologie din Zurich, infimul intrerupator a fost folosit la conectarea unei retele optice de date. De fapt, [].

Utile: Cele mai bune leacuri din camara. Usturoiul te scapa de negi; Ai fost respins la un interviu de angajare. Te invatam cum poti sa afli ce nu le-a placut la tine; Acneea, o afectiune care lasa urme fizice si psihice. Terapia care o poate vindeca, fa

Vrei sa porti ghetele care te-au scos din iarna asta si la anul? Reguli sfinte care vor prelungi viata incaltarilor tale Usuca-le la temperatura camerei. Tehnici pentru a depasi tristetea Psychologies: Cu ce depresii vin romanii la dvs. in cabinet? Dana Anghel: As spune ca depresia ia forme aparent foarte diverse.

Frying Pan Tower, unul dintre cele mai periculoase hoteluri din lume VIDEO

Un fost far al Garzii de Coasta americane a fost transformat intr-un hotel destinat celor care vor cu adevarat sa traiasca experiente dincolo reguli si conventii.

FOTO: Cea mai frumoasa fetita din lume isi incepe oficial cariera de model

Kristina Pimenova, tanar manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu doua prestigioase agentii de modele, LA Models si New York Model Management, relateaza luni 7sur7. be, potrivit Agerpres.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )