Libnet.ro
UNICEF

22:30

Imaginea surprinzatoare publicata de una dintre cele mai frumoase romance

Antena3 Antena3,
Imaginea surprinzatoare publicata de una dintre cele mai frumoase romance

Catrinel Menghia devenita intre timp Catrinel Marlon a postat pe contul sau de Instagram o imagine in care calca o pereche de pantaloni. Cel mai probabil, accesoriul apartine iubitului ei Massimiliano di Lodovico,. continuă pe Antena3

Maroc are una dintre cele mai mari centrale alimentate cu energie solara

Soarele continua sa fie una dintre cele mai bune surse de energie, dar prea putin folosita. in Maroc, insa, a fost creata o centrala speciala.

Cele mai frumoase rochii purtate de Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este o prezenta placuta si apreciata la mai toate galele de premii de la Hollywood. Iata cateva din cele mai frumoase aparitii vestimentare ale actritei celebra din seria Hunger Games.

Ghid de admitere la Oxford. Cum este acceptat un elev roman la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Un tanar olimpic la matematica, elev in clasa a XII-a la un liceu din Cluj, povesteste experienta impresionanta parcursa pana sa fie admis din acest an la Oxford University, una din cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din lume.

Creierul printat 3D ar putea elucida unul dintre cele mai mari mistere

Prin printarea 3D a unui creier fals din gel si monitorizarea cresterii acestuia, oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard au descoperit modul in care cortexul uman isi dezvolta circumvolutiunile. Descoperirea a fost publicata in revista Nature Physics si ar putea elucida misterul legat destructura materiei noastre cenusii. Ar putea, de asemenea, ajuta chiar la [].

in Maroc a fost inaugurata una dintre cele mai mari centrale solare din lume

Noor 1 este prima partea a uneiadintre cele mai mari centrale solare din lume, urmand a fi extinsa in viitorul apropiat. Printre numeroasele constructii pe care le puteti vedea din spatiu se numara si Noor 1, centrala solara construita de marocani la Ourrzazate, care este capabila de a produce nu mai putin de 160 de [].

Frying Pan Tower, unul dintre cele mai periculoase hoteluri din lume VIDEO

Un fost far al Garzii de Coasta americane a fost transformat intr-un hotel destinat celor care vor cu adevarat sa traiasca experiente dincolo reguli si conventii.

Cele mai potrivite domenii in care pot sa investeasca antreprenorii din Romania in 2016

Domeniul agricol, productia, comertul online si dezvoltarea de software sunt considerate cele mai bune variante de investitii pentru antreprenorii romani, arata o analiza Wise Finance Solutions WFS).

O simulare privind evolutia afacerilor din cele mai importante sectoare arata ca furnizarea de energie, constructiile si distributia apei au inceput sa piarda teren (analiza)

Statisticile pot fi inselatoare, uneori. Performantele economice generale pot ascunde o dezvoltare inegala a economiei, cu un puternic accent pe comert si cu un declin in sectorul de productie, dublatade o polarizare tot mai accentuata la nivel geografic, arata o analiza a KeysFin, realizata pe baza datelor de la Ministerul Finantelor si Registrul Comertului. O simulare privind evolutia cifrei de afaceri pe cele mai importante sectoare de activitate arata ca, fata de 2009, constructiile, furnizarea de energie electrica si gaze si distributia apei au inceput sa piarda teren, marcand un minus intre 1 si 4 procente, trend care a inceput intre 2012-2013 si s-a accentuat in ultimii ani.

Cele mai tari costume purtate de vedete la Superbowl

In ultimii 25 de ani, cei mai in voga artisti au cantat in pauza finalei campionatului de fotbal american, Superbowl. Dincolo de prestatiile lor impecabile, iata ce costume interesante au purtat.

Cele mai ieftine orase din Europa unde sa calatoresti si sa economisesti bani

Europa continua sa fie o destinatie scumpa pentru multi turisti straini, dar exista si locuri care pot fi vazute cu mai putini bani. Iata care sunt cele mai ieftine orase europene, pe care sa le vizitezi in acest an, mai ales daca iti place sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )