Libnet.ro
UNICEF

05:30

Una dintre cele mai indragite artiste sustine ca bisexualitatea ei se datoreaza hormonilor (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai indragite artiste sustine ca bisexualitatea ei se datoreaza hormonilor (FOTO)

Debbie Harry, vocalista Blondie, a declarat ca bisexualitatea ei se datoreaza hormonilor, noteaza nme. com. Debbie Harry a recunoscut in 2014 ca a avut relatii cu mai multe femei si ca acestea i s-au. continuă pe B1

Una dintre cele mai frumoase stiriste din Romania, mama pentru a doua oara. Vedeta a tinut sarcina in mare secret (FOTO)

Una dintre cele mai frumaose prezentatoare din Romania a devenit pentru a doua oara mama. Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si la Prima TV, a adus pe lume pe cel de-al.

Doliu in lumea muzicii. S-a stins una dintre cele mai mari voci a muzicii reggae din toate timpurile (VIDEO)

Doliu in lumea muzicii. Frankie Paul, membru al celebrei trupe reggae Foundation, s-a stins din viata in Kingston, Jamaica, la varsta de 52 de ani. Acesta era internat de mai mult timp la un spital.

Veste trista pentru iubitorii de muzica! Chitaristul uneia dintre cele mai indragite trupe a murit la 61 de ani (FOTO, VIDEO)

Kevin Stanton, compozitor si chitarist al trupei Mi-Sex, o trupa din Noua Zeelenda, cunoscuta din anii '70 datorita hitului Computer Games, a murit miercuri noapte, dupa ce s-a luptat o perioada lu.

Tranzactia anului in domeniul bancar din Romania. Cine vrea sa cumpere una dintre cele mai mari banci de la noi

Scoaterea la vanzare a Bancpost, a noua banca din Romania dupa active, a atras interesul a opt investitori strategici si institutionali, care provin atat din Romania, cat si din.

Doliu in cinematografie: Una dintre cele mai faimoase actrite de la Bollywood a incetat din viata in urma unui infarct (FOTO)

Reema Lango, cunoscuta in lumea cinematografie ca actrita care a jucat impecabil numeroase roluri de mama la Bollywood, a murit la varsta de 59 de ani in urma unui infarct. Veterana actrita de.

Una dintre cele mai importante activiste civice si feministe din lume a incetat din viata

Roxcy ONeal Bolton, fondatoarea miscarii feministe moderne din Florida si o prezenta constanta in scena activistilor civici si politici, a incetat din viata miercuri la varsta de 90 de.

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi.

Laura Cosoi a stalucit pe covorul rosu la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume. Cine a insotit-o pe frumoasa actrita (FOTO)

Laura Cosoi si sotul ei, CosminCurticapean, au participat, in calitate de invitati, la festivalul de film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii,si au atras toate.

A murit Lulu, una dintre cele noua balene care au mai ramas pe coasta Marii Britanii (FOTO)

A murit Lulu, o balena ucigasa parte dintr-o specie extrem de rara. Trupul sau a fost gasit pe insula Tiree din Scotia. Lulu facea parte dintr-un grup de noua balene, singurele care au mai ramas pe coasta Ma.

Una dintre cele mai importante prezente feminine de pe scena techno mondiala vine pentru prima data in Romania, la Rock la Mures

Organizatorii Rock la Mures au anuntat un nou nume pentru festivalului din aceasta vara. Fernanda Martins se alatura nebuniei de la Periam Port.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )