Libnet.ro
UNICEF

05:15

Una dintre cele mai puternice economii ale lumii a intrat in recesiune

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai puternice economii ale lumii a intrat in recesiune

La o dezbatere inainte de alegerile federale din Octombrie, la care a participat si premierul Canadei, Stephen Harper, si-a facut loc o afirmatie surpinzatoare. Canada se afla in recesiune a admis Harper,. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai puternice economii din lume se prabuseste

HSBC, a treia cea mai mare institutie financiara din lume, a decis sa isi suspende complet operatiunile din Brazilia si sa se retraga din aceasta tara. Astfel, 21. 000 de clienti, dintre care unii.

TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City si cine e pustiul de 60 milioane euro

Vara anul 2015 este una efervescenta pe piata transferurilor iar granzii Europei si-au intarit loturile inainte sa inceapa cele mai puternice campionate ale Vestului. Senzatia verii a fost un pusti, transferat pe mai mult de 60 milioane euro.

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din.

Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones

Ne place Game of Thrones, ne plac dragonii lui Daenerys si ne plac scenele spectaculoase. Acum, daca erati curiosi, puteti vedea cum au fost realizate doua dintre cele mai reusite. Doua dintre cele mai captivante momente ale sezonului cinci din Game of Thrones au fost in episoadele Hardhome si The Dance of Dragons. Mai precis, [] Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Una dintre cele mai mari campioane din istoria Romaniei are probleme de sanatate: Muncim sa nu se agraveze!

Viorica Susanu, de patru ori campioana olimpica la canotaj, incepe sa resimta efectele orelor de munca facute atunci cand era sportiva de performanta.

Cele mai cautate carti ale verii 2015

Vara lui 2015 se apropie de sfarsit. Ofertele editurilor pentru aceasta perioada au fost multe si variate, iar cartile de citit in vacanta au fost cele mai cautate in librarii sau direct pe site-ul editurilor. Printre autorii cei mai solicitati in aceasta perioada se numara Michel Houellebecq, Paula Hawkins si Muriel Barbery.

Cele mai asteptate evenimente la final de vara

Festivalul Enescu ori, dimpotriva, Rockstadt? Summer Well ori Maratonul Olteniei? Vezi in slide-urile urmatoare ce optiuni ai pentru ati petrece timpul liber la cateva dintre cele mai importante si asteptate evenimente de final de vara.

Cele mai profitabile afaceri online.Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online, potrivit Adevarul.

Ce dotari au cele mai noi autobuze ale Clujului

Zece autobuze noi, de ultima generatie, vor intra in circulatie pe strazile Clujului alaturi de cele 40 deja cumparate in iarna. Acestea vor deservi, in principal, spune primarul orasului pe Facebook, zona industriala a Clujului, Clujana si Bulevardul Muncii.

Cele mai profitabile afaceri online. Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )