Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre firmele lui Catalin Botezatu produce combinezoane cu cagula. Cum ii ajuta pe medici

Playtech Playtech,
Una dintre firmele lui Catalin Botezatu produce combinezoane cu cagula. Cum ii ajuta pe medici

Intr-o perioada in care multi producatori isi schimba obiectul de activitate sau isi recalibreaza activitatea la cerintele imediate ale societatii, firma Viggo Fashion International unde Catalin Botezatu e asociat) va furniza echipament de protectie pentru medici. Catalin Botezatu impotriva epidemiei Acestia vor avea combinezoane cu cagbula, protectie pentru incaltaminte si viziere. Firma e administrata de . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu spune ca a fost batuta de Catalin Botezatu. Marturiile de acum cativa ani

Unul din cele mai urmarite cupluri din showbiz-ul romanesc a fost cel format de Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu. Au intrat in vizorul presei, mai ales, dupa scandalul provocat de despartirea dintre cei doi. S-au aruncat cuvinte grele, acuzatii, care mai de care, mai dure. Bianca Dragusanu spune ca a fost batuta de Catalin Botezatu .

Germanii de la Schaeffler reduc treptat productia la una dintre fabricile de la Brasov

Unul dintre cei mai mari producatori europeni de componente auto, Schaeffler, reduce treptat productia din segmentele automotive la fabricile de langa Brasov. Ca furnizor global pentru sectorul automotive si industrial, ne ajustam capacitatile de productie si reactionam la faptul ca tot mai multi producatori de autovehicule si-au redus sau oprit temporar productia in Europa, ca urmare a extinderii epidemiei Coronavirus, spune compania, intr-un raspuns pentru HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )