Libnet.ro
UNICEF

05:30

Unchiul lui Bashar al-Assad risca patru ani de inchisoare, amenda de 10 milioane de euro si confiscarea bunurilor de la Paris

Adevărul Adevărul,
Unchiul lui Bashar al-Assad risca patru ani de inchisoare, amenda de 10 milioane de euro si confiscarea bunurilor de la Paris

Parchetul National francez Financiar PNF) a cerut condamnarea la patru ani de inchisoare si amendarea cu suma de zece milioane de euro a lui Rifaat al-Assad, unchiul presedintelui sirian Bashar al-Assad, acuzat de faptul ca si-a construit in mod fraudulos in Franta o avere in domeniul imobiliar estimata la 90 de milioane de euro, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

PESTE 112 ANI DE INCHISOARE, DUPA PATRU ANI DE PROCES Colectiv, primele condamnari

Magistratii Tribunalului Bucuresti au pronuntat, ieri, primele sentinte in cazul Colectiv, dupa patru ani de la tragicul eveniment in care si-au pierdut viata 67 de persoane. Totalul pedepselor aplicate de prima instanta se ridica la 112 ani si 2 luni de inchisoare.

Andra si fiica ei in varsta de patru ani, duet emotionant: au lansat videoclipul primului colind cantat impreuna VIDEO

Cantareata Andra 33 de ani) a lansat primul cantec de Craciun impreuna cu fiica ei si a prezentatorului TV Catalin Maruta 41 de ani), Eva, in varsta de doar patru ani. Momentele din videoclipul piesei cu duetul lor au emotionat internautii.

Medicul Gheorghe Burnei, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Magistratii Tribunalului Bucuresti l-au condamnat, luni, pe medicul Gheorghe Burnei, la 3 ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care a fost cercetat pentru luare de mita 21 de fapte). Decizia este in prima instanta si poate cu atacata cu recurs.

Medicul Gheorghe Burnei, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare. I se confisca spaga

Medicul Gheorghe Burnei a fost condamnat, luni, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita in forma continuata 21 acte materiale). Medicul a mai fost condamnat si la plata unei amenzi de 150. 000 de lei.

Mult asteptatul muzeu al Revolutiei din Timisoara va fi gata de abia peste trei-patru ani

Fosta Comenduire a Garnizoanei din Piata Unirii si-a deschis portile pentru civili, dupa demilitarizare si intrarea in posesia Ministerului Culturii. A fost organizat o expozitie foto intitulata 30, pentru a marca 30 de ani de la revolutia anticomunista inceputa la Timisoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )