Libnet.ro
UNICEF

12:30

Unde se afla si cum arata una dintre cele mai frumoase biblioteci din Europa, adapostita intre zidurile unei manastiri FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Unde se afla si cum arata una dintre cele mai frumoase biblioteci din Europa, adapostita intre zidurile unei manastiri FOTO VIDEO

Una dintre cele mai frumoase biblioteci din lume, construita in 1671, se afla intr-un oras european care figureaza in preferintele romanilor pentru vacante de tip city-break. impodobita cu fresce spectaculoase si obiecte de arta valoroase, biblioteca este adapostita in interiorul unui complex manastiresc. continuă pe Adevărul

Skala Panagia, una dintre cele mai frumoase statiuni din Thassos

Thassos, una dintre cele mai frumoase insule de pe litoralul Marii Egee, te asteapta intr-un paradis uluitor, dominat de plajele spectaculoase, intinderi lungi de nisip, peisajele montane incredibile, cu paduri.

Albena, una dintre cele mai pitoresti statiuni din Bulgaria

Considerata un paradis al familiilor cu copii, pozitionata intre mare si rezervatia naturala Baltata, Albena atrage un numar foarte mare de turisti in sezonul estival, datorita ofertelor de cazare numeroase,.

Cum luat nastere gulasul, unul dintre cele mai cunoscute branduri culinare din Ungaria

Gulasul este una dintre cele mai cunoscute mancaruri unguresti care s-a raspandit in bucataria internationala. in romana se numeste gulas, in germana - gulasch, in engleza - goulash, iar in maghiara - gulyas.

Cum a luat nastere gulasul, unul dintre cele mai cunoscute branduri culinare din Ungaria

Gulasul este una dintre cele mai cunoscute mancaruri unguresti care s-a raspandit in bucataria internationala. in romana se numeste gulas, in germana - gulasch, in engleza - goulash, iar in maghiara - gulyas.

FOTO Cum arata drumul spre una dintre cele mai frumoase zone din judetul Cluj. Autoritatile anunta ca lucrarile de modernizare sunt in toi

Autoritatile anunta ca lucrarile de modernizare ale Drumului Judetean 107N Baisoara - Valea Ierii sunt in toi. Vestea este una cat se poate de buna pentru soferii satui sa evite gropile din carosabil.

Armin van Buuren a multimit publicului de la UNTOLD in genunchi: Concertul a fost, din nou, unul dintre cele mai bune ale anului

DJ-ul olandez Armin van Buuren a povestit despre experienta UNTOLD, acesta fiind unul dintre artistii care a urcat pe scena de la Cluj, marturisindu-si atat incantarea, cat si credinta ca.

Ziua in Parc sau cum sa te relaxezi si sa asculti muzica intr-unul dintre cele mai frumoase, dar putin stiute, spatii verzi din Cluj

Echipa Jazz in the Park le propune clujenilor sa-si petreaca duminica de 14 august intr-un loc verde, unde sa se poata relaxa si asculta muzica, numit Parcul Armatura la Day in the Park, in cadrul evenimentului Somes 2021. Organizatorii isi propun prin acest eveniment sa revitalizeze una dintre zonele uitate ale orasului, dar si sa marcheze depunerea candidatului Clujului pentru titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.

FOTO + VIDEO, Nou atac cu cutitul in Germania. Una dintre cele cinci victime ranite, in stare grava

Cinci persoane au fost atacate si ranite, luni seara, in orasul german, Magdebourg, de un barbat inarmat cu un cutit, au relatat media germane.

Sevilla plange: soarta crunta pentru una dintre cele mai bune echipe spaniole in Supercupa Europei

Andaluzii au devenit prima formatie din istoria Ligii Europa care au luat de trei ori la rand trofeul. Marti, ei au intalnit Real Madrid, la Trondheim, in confruntarea care a deschis oficial noul sezon european. Partida a avut un deznodamant dramatic.

Reduceri eMAG: cele mai importante oferte din aceasta saptamana

Mai jos puteti vedea cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG din aceasta saptamana. in aceasta saptamana, avem parte de o serie de reduceri eMAG la dispozitive precum telefoane, Samsung, telefoane Lenovo sau televizoare inteligente. Din oferta completa, am selectat sase produse, pe care le puteti vedea mai jos. Reduceri eMAG Samsung Galaxy A5 O [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )