Libnet.ro
UNICEF

06:45

Skala Panagia, una dintre cele mai frumoase statiuni din Thassos

Antena3 Antena3,
Skala Panagia, una dintre cele mai frumoase statiuni din Thassos

Thassos, una dintre cele mai frumoase insule de pe litoralul Marii Egee, te asteapta intr-un paradis uluitor, dominat de plajele spectaculoase, intinderi lungi de nisip, peisajele montane incredibile, cu paduri. continuă pe Antena3

FOTO Cum arata drumul spre una dintre cele mai frumoase zone din judetul Cluj. Autoritatile anunta ca lucrarile de modernizare sunt in toi

Autoritatile anunta ca lucrarile de modernizare ale Drumului Judetean 107N Baisoara - Valea Ierii sunt in toi. Vestea este una cat se poate de buna pentru soferii satui sa evite gropile din carosabil.

FOTO de colectie la Rio! Novak Djokovici, alaturi de una dintre cele mai frumoase sportive din delegatia Romaniei

Jocurile Olimpice sunt si un prilej pentru intalniri cu sportivi extraordinari, pe care altfel e greu sa-i vezi atat de aproape.

Exista riscuri pe care nu reusim sa le reducem. Unul dintre cele mai mari targuri din Europa, anulat din cauza terorisilor

Unul dintre cele mai importante din Europa, targul de vechituri de la Lille, din nordul Frantei,va fi anulat din cauza temerilor ca pot avea loc noi atentate. Targul urma sa aiba loc in primul we.

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa a fost anulat din motive de securitate

Unul dintre cele mai mari targuri de vechituri din Europa, care are loc in nordul orasului francez Lille, a fost anulat din motive de securitate, a anuntat primarul Martine Aubry, citat de AFP. Exista.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja iepurilor,.

Armin van Buuren a multimit publicului de la UNTOLD in genunchi: Concertul a fost, din nou, unul dintre cele mai bune ale anului

DJ-ul olandez Armin van Buuren a povestit despre experienta UNTOLD, acesta fiind unul dintre artistii care a urcat pe scena de la Cluj, marturisindu-si atat incantarea, cat si credinta ca.

Cum se facea painea in Roma Antica: Era unul dintre cele mai importante alimente in acele vremuri

In Imperiul Roman cele mai cultivate cereale erau graul, spelta si graul de tip emmer, care erau folosite in productia painii si a unui produs asemanator mamaligii de astazi.

O statuie a lui Zeus, una dintre cele sapte minuni ale Antichitatii, recreata cu ajutorul unei imprimante 3D

O celebra statuie a lui Zeus, considerata una dintre cele sapte minuni ale Antichitatii, disparuta in secolul al V-lea e. n. , a fost recreata cu ajutorul unei imprimante 3D, informeaza bbc. com.

Top 10 cele mai bune sortimente de bere din lume. Printre aromele preferate de consumatori se numara vanilia, romul, ciocolata sau marmelada

Iubitorii de hamei au votat cele mai bune sortimente de bere. Produse in diferite regiuni, in moduri si cu arome dintre cele mai diverse, sortimentele promit a satisfacele cele mai pretentioase gusturi.

Istorie de sute de ani. Regina Ana, inmormantata langa Ana lui Manole

Regina Ana a Romaniei isi va gasi odihna vesnica intr-una dintre cele mai frumoase manastiri din Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )