Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde se ascund cei mai multi MICROBI in casa. Obiectul care este de 200. ...

România Liberă România Liberă,
Unde se ascund cei mai multi MICROBI in casa. Obiectul care este de 200. ...

Un studiu arata ca unul dintre cele mai folosite obiecte de bucatarie este de 200. 000 de ori mai murdar decat colacul vasului de toaleta, cele 10 milioane de bacterii aflate pe 2,5 centimetri patrati din suprafata lui prezentand riscul sindromului Guillaun-Barre, care poate duce, in final, la paralizie, potrivit Mediafax. Descoperirea cercetatorilor americani se refera la buretele de vase, expertii identificand legaturi intre bacteriile de pe bureti, carpe si suporturile din lemn pentru . continuă pe România Liberă

Are cei mai multi miliardari dar este cel mai sarac stat din State

Un raport recent indica statul California ca fiind cel mai sarac stat american, in ciuda faptului ca aici se regasesc cei mai multi miliardari de pe continentul nord-american. Conform unui studiu eliberat de Biroul.

in BUCATARIE se afla un obiect pe care sunt de 200.000 de ori mai multi microbi decat pe toaleta

Daca va gandeati ca toaleta este cel mai infestat loc din casa dumneavoastra, aflati ca va inselati amarnic. in bucatarie, acolo unde preparam mancarea noastra se afla un obiect pe care sunt de 200.

Toaleta este cel mai CURAT loc din casa ta. in BUCATARIE se afla obiectul pe care sunt de 200.000 de ori mai multi microbi

Daca va gandeati ca toaleta este cel mai infestat loc din casa dumneavoastra, aflati ca va inselati amarnic. in bucatarie, acolo unde preparam mancarea noastra se afla un obiect pe care sunt de 200.

Cum au pierdut cei mai bogati oameni ai lumii 26 de miliarde de euro intr-o saptamana

Cei mai bogati 100 de oameni ai planetei au pierdut in aceasta saptamana 26,1 miliarde de dolari, din cauza declinului burselor provocat de temerile legate de posibila intrare in vigoare a varfului fiscal in.

Tot mai multi aradeni ajung in strada.

Printre persoanele fara adapost se numara si patru copii. Tot mai multe persoane vin la Arad si locuiesc sub cerul liber. Politistii locali din Arad au localizat si identificat sase persoane, din care patru copii, care si-au improvizat sub cerul liber un adapost si locuiau in conditii total insalubre, inconjurati de gunoaie. Familia este formata din doi parinti cu cei patru copii cu varste intre trei si zece ani, din localitatea Tinca, judetul Bihor. Au venit la Arad si, langa linia de tren .

Studiu: Tinerii sunt cei mai agresivi soferi

Soferii tineri sunt mai agresivi decat restul conducatorilor auto, se arata in ultimul studiu realizat de Goodyear. Potrivit rezultatelor, barbatii sunt mai inclinati catre un comportament periculos decat femeile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )