Libnet.ro
UNICEF

06:00

UNDER 21: Romania vs Danemarca (de la ora 20:30) Victoria duce la Euro 2021

Hotnews Hotnews,
 UNDER 21: Romania vs Danemarca (de la ora 20:30) Victoria duce la Euro 2021

Nationala Under 21 pregatita de Adrian Mutu se afla in fata unui meci decisiv: o victorie in meciul cu Danemarca le aduce tricolorilor calificarea la Euro 2021. Meciul de la Ploiesti, de pe arena Ilie Oana va fi LiveScore pe HotNews. ro si in direct pe ProTV de la ora 20:30. continuă pe Hotnews

Under 21: Romania obtine a doua calificare consecutiva la EURO (1-1 vs Danemarca)

Nationala Under 21 pregatita de Adrian Mutu s-a calificat la Campionatul European, dupa ce a remizat cu Danemarca, scor 1-1, pe arena Ilie Oana din Ploiesti, in ultimul meci al preliminariilor. Turneul final din 2021 se va desfasura in Ungaria si Slovenia.

Asa am trait Romania - Danemarca 1-1

Marti seara, de la 20:30, am transmis live text in aceasta pagina meciul Romania - Danemarca la nivelul echipelor U21.

Arbitru din Georgia la partida de tineret Romania Danemarca

UEFA l-a delegat pe Georgi Vadachkoria sa imparta dreptatea, marti seara, in partida Romania Danemarca de la nivelul reprezentativelor de tineret, in preliminariile Campionatului European din 2021.

Selectionata Under-21 a Romaniei s-a calificat, pentru a doua oara consecutiv, la Campionatul European, dupa 1-1 in meciul cu Danemarca

Nationala Under-21 a Romaniei s-a calificat pentru a doua oara consecutiv la Campionatul European de fotbal, dupa o remiza cu selectionata Danemarcei, scor 1-1, in meciul disputat marti seara, pe Stadionul.

EXCLUSIV Fostul selectioner al nationalei U21, mesaj pretios pentru Adrian Mutu. Ce le-a cerut jucatorilor inainte de Romania-Danemarca!

Daniel Isaila va urmari cu interes meciul anului pentru echipa nationala de fotbal sub 21 de ani. Fostul selectioner al nationalei U21 ne-a oferit declaratii in exclusivitate inainte de meciul Romania-Danemarca. Este considerat de multi specialisti ai fenomenului unul dintre creatorii echipei care se califica la Europenele din 2019. Din aceasta postura, fostul selectioner al .

Romania Danemarca. Totul pentru victorie, pentru calificare!

Nationala de tineret a Romaniei are nevoie de victorie la orice scor in fata Danemarcei pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2021.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )