Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ungaria: Patru persoane au murit dupa ce doua avioane au intrat in coliziune in zbor

B1 B1,
Ungaria: Patru persoane au murit dupa ce doua avioane au intrat in coliziune in zbor

Patru oameni au murit dupa ce doua avioane de mici dimensiuni au intrat in coliziune la circa 30 de kilometri nord-est de Budapesta, in timpul unui concurs de parasutism, informeaza Reuters. Un avion. continuă pe B1

Patru persoane au murit, dupa ce doua avioane s-au ciocnit in aer

Patru persoane au murit duminica dimineata in Ungaria dupa ce doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit, a anuntat pe site-ul sau Autoritatea pentru Managementul Dezastrelor din judetul Pest, potrivit ag.

Coliziune intre doua trenuri in Pakistan: Cel putiun patru persoane au murit si peste 100 au fost ranite

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte peste o suta au fost ranite in urma coliziunii intre doua trenuri joi dimineata in apropiere de Multan, in centrul Pakistanului, au an.

FOTO: Accident feroviar in Pakistan. Patru persoane au murit, peste o suta au fost ranite

Cel putin patru persoane au murit si peste o suta au fost ranite, joi dimineata, ca urmare a unui accident feroviar care a avut loc in apropiere de localitatea Multan, situata in centrul Pakistanului.

Patru oameni au murit in Ungaria, dupa ciocnirea a doua avioane de mici dimensiuni

Patru persoane au murit duminica dimineata in Ungaria, dupa ce doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit, a anuntat Autoritatea pentru Managementul Dezastrelor.

Accident grav in judetul Suceava. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs, sambata, pe E 85, la iesire din localitatea suceveana Cumparatura, fiind transportate la Spitalul Judetean de Urgenta.

Coliziune intre doua trenuri in Pakistan: Sase persoane au murit si 150 au fost ranite

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte peste o suta au fost ranite in urma coliziunii intre doua trenuri joi dimineata in apropiere de Multan, in centrul Pakistanului, au an.

Rusia ameninta SUA ca anuleaza armistitiul din Siria, dupa ce avioane ale coalitiei internationale au ucis din greseala militari sirieni: Actiunile pilotilor, la limita dintre neglijenta si colaborare cu Statul Islamic

Rusia ameninta cu anularea armistittiului din Siria, dupa ce avioane ale coalitiei internationale, coordonate de Statele Unite ale Americii, au bombardat din greseala pozitii ale armatei siriene, incident soldat cu moartea a zeci de militari.

Un copil din Bucuresti a murit, dupa ce a fost lovit de un autoturism. Micutul s-a speriat de un maidanez

Un minor in varsta de 8 ani a fost accidentat mortal de un autoturism, dupa ce s-a speriat de un caine fara stapan si a patruns pe partea carosabila, anunta oficiali ai Brigazii.

Un ciclist iranian a murit dupa ce a cazut in timpul unei curse de laJocurile Paralimpice

Ciclistul iranian Bahman Golbarnezhad a incetat din viata dupa ce a cazut in timpul unei probe de ciclism la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, informeaza L'Equipe, citat de News. ro.

Cel putin opt persoane, ranite dupa un atac cu cutitul intr-un mall din Minnesota. Agresorul, impuscat mortal de un politist aflat in timpul liber

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin opt persoane au fost ranite duminica dimineata de un atacator inarmat cu un cutit. Incidentul a avut loc intr-un centru comercial din localitatea St. Cloud, situata la 110 kilometri distanta de metropola Minneapolis din statul Minneasota, iar atacatorul a fost ucis de catre un politist, informeaza BBC, preluat de News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )