Libnet.ro
UNICEF

22:46

Ungaria: Viktor Orban acuza Statele Unite de ingerinta in afacerile interne ale tarilor din Europa centrala

Hotnews Hotnews,
 Ungaria: Viktor Orban acuza Statele Unite de ingerinta in afacerile interne ale tarilor din Europa centrala

Premierul ungar, Viktor Orban, a acuzat marti Statele Unite de ingerinta in afacerile interne ale tarilor din Europa centrala, calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Viktor Orban acuza Statele Unite de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala

Statele Unite folosesc acuzatiile de coruptie la adresa unor functionari din Ungaria drept pretext pentru a-si mari influenta in tarile din Europa Centrala, pe fondul crizei din Ucraina, a declarat, marti, premierul ungar Viktor Orban, potrivit Reuters.

Viktor Orban acuza SUA de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat marti Statele Unite de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei.

Viktor Orban acuza SUA de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat marti Statele Unite de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei, relateaza Mediafax,.

Viktor Orban acuza SUA de imixtiune

Statele Unite se amesteca in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, a declarat premierul ungar Viktor Orban, acesta calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei.

Viktor Orban: Statele Unite actioneaza in mod activ in viata politica a unor tari din Europa Centrala

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat, marti, Statele Unite, ca se amesteca in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, relateaza AFP. Statele Unite nu se limiteaza sa intervina, ci actioneaza.

Ungaria. Sansele lui Viktor Orban de a ramane la putere

Scaderea in sondaje a partidului sau - Fidesz, nemultumirile strigate in strada ale populatiei, dificultatile economice ale marelui sau prieten de la est, Vladimir Putin, dar si relatia proasta cu Uniunea Europeana si Statele Unite sunt cateva dintre problemele pe care premierul maghiar Viktor Orban va trebui sa le rezolve in anul ce urmeaza. Aparent invincibil in urma cu doar cateva luni, se confrunta cu dificultati incepand din toamna si abordeaza noul an inegistrand o puternica scadere de popularitate, relateaza AFP.

Scandal politic in Ungaria: Extravagantele principalului consilier al lui Viktor Orban, criticate de opozitie

Principalul consilier al premierului ungur Viktor Orban a fost luat in colimator de opinia publica. Nemultumirea oamenilor este generata de extravagantele lui Arpad Habony, consilierul numit de presa somerul.

Viktor Orban, in cadere libera la capitolul popularitate

Popularitatea premierul populist maghiar Viktor Orban, ce parea invincibil in urma cu cateva luni, e in cadere libera. Acelasi lucru se intampla si in cazul partidului la putere pe care il conduce, FIDEZ.

Dronele, printre cele mai dorite cadouri de Craciun in Statele Unite ale Americii

Dronele, cunoscute mai degraba ca aparate de zbor folosite de armata sau utilizate de companii, sunt din ce in ce mai utilizate pentru distractie de tot mai multe persoane in Statele Unite, lucru ce da batai de cap autoritatilor privind reglementarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )