Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ungureanu: Forta de munca din Romania este indispensabila UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungureanu: Forta de munca din Romania este indispensabila UE

Presedintele partidului Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, considera ca reactiile unor politicieni europeni, cu privire la migratia fortei de munca din tara noastra, sunt exagerate si deloc justificate, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Romania este vicecampioana mondiala la Dezbateri Academice

Romania este vicecampioana mondiala la Dezbateri Academice. Tara noastra, reprezentata de Radu Cotarcea si Octavian Buta, a iesit pe locul 2 la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice din India, competitie la.

A.T. Kearney: In 2013, economia subterana din Romania a reprezentat circa 28,4% din PIB, adica 39,5 miliarde de euro

Economia subterana din Romania a reprezentat in 2013 circa 28,4% din PIB circa 39,5 miliarde de euro), unul dintre cele mai mari nivele din Europa, Romania fiind depasita doar de Bulgaria, unde procentul este de 31% din PIB, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta AT Kearney vezi studiul in atasament). In suma absoluta, cele 39,5 miliarde de euro sunt in crestere fata de 2012- cand dimensiunea economiei gri a fost de 38,3 miliarde euro- dar si fata de 2011 cand acelasi studiu indica un nivel al evaziunii de 38,8 mld. euro. Vezi studiul integral in atasament.

Cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania

Un nou-nascut a devenit cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania. Tatal sau este cel care a avut ideea sa ii deschida bebelusului un cont pe piata de capital. Copilul a participat astfel,.

Asociatia Magistratilor din Romania acuza CSM ca face alegeri pe ascuns

Asociatia Magistratilor din Romania acuza Consiliul Superior al Magistraturii ca face alegeri pe ascuns. Potrivit Jurnalul National, nu a existat un calendar pentru depunerea candidaturilor si a proiectelor.

Spaniolii si italienii, despre imigrantii romani: forta de munca necesara pentru o societate imbatranita

Romanii din Spania formeaza una dintre cele mai numeroase comunitati de imigranti din Spania si constituie o forta de munca din agricultura si constructii. in Italia, unul din cinci imigranti este roman, iar acestia compun o comunitate de un milion de persoane care ajuta, in special in gospodarii, o societate in general imbatranita.

SOCANT. Un copil din spitalul judetean din Bacau este legat cu HAMUL de pat

Scene socante in Romania anului 2014. Un copil de la sectia de pediatrie din spitalul judetean din Bacau este legat cu hamul de gratiile patului. Reprezentantii spitalului recunosc faptul ca au legat copilul de.

Analiza AFP: Exodul inteligentei din Romania si Bulgaria continua, dupa anularea restrictiilor in UE

Tineri cu studii superioare, inclusiv oameni de stiinta, nu au asteptat deschiderea pietei europene a muncii pentru a parasi in masa Bulgaria si Romania, o adevarata problema pentru cele doua tari, cele.

The Guardian raspunde 'invaziei' romanilor cu reversul monedei: fotografii uimitoare din Romania

Cotidianul britanic The Guardian a cerut romanilor sa trimita fotografii din tara astfel incat englezii sa realizeze ca Marea Britanie nu reprezinta o Mecca ci si Romania ofera frumuseti surprinzatoare pe care multi nu le-ar parasi.

Caru' cu vedete: Tuncay, cel mai sarac dintre sotii Andreei Marin!; Poti sa crezi asta? Andreea Esca, batuta cu cureaua; Mihai Bendeac si-a pus toate femeile din Romania in cap

Printul Will e prea prost pentru Universitatea Cambridge. Scandal urias la faimoasa Universitate Cambridge, din cauza inscrierii printului mostenitor William la cursurile de management agricol. Al doilea divort monden al anului 2014! Ea e blonda celebra, el se afla in puscarie pentru trafic de droguri! Anul nou inseamna si o viata noua, pentru cei care isi doresc si reusesc sa scape de trecut.

AFP: Exodul de creiere din Romania si Bulgaria continua dupa 1 ianuarie 2014

Tinerii absolventi de facultate, in special cei din domeniile stiintifice, nu au asteptat deschiderea pietii muncii din UE pentru a parasi Bulgaria si Romania, fenomenul fiind o adevarata durere de cap pentru ambele tari, cele mai sarace membre al Uniunii Europene, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )