Libnet.ro
UNICEF

07:45

Asociatia Magistratilor din Romania acuza CSM ca face alegeri pe ascuns

Antena3 Antena3,
Asociatia Magistratilor din Romania acuza CSM ca face alegeri pe ascuns

Asociatia Magistratilor din Romania acuza Consiliul Superior al Magistraturii ca face alegeri pe ascuns. Potrivit Jurnalul National, nu a existat un calendar pentru depunerea candidaturilor si a proiectelor. continuă pe Antena3

Asociatia Magistratilor someaza CSM: incetati cu aranjamentele!

Asociatia Magistratilor din Romania acuza Consiliul Superior al Magistraturii ca face alegeri pe ascuns. Presedintele Asociatiei Magistratilor, Gabriela Baltag, a declarat la Antena 3 ca a cerut CSM lista.

Cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania

Un nou-nascut a devenit cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania. Tatal sau este cel care a avut ideea sa ii deschida bebelusului un cont pe piata de capital. Copilul a participat astfel,.

Antena 3, cel mai urmarit post informativ din Romania in 2013

Antena 3 a incheiat anul 2013 pe primul loc in clasamentul posturilor de stiri din Romania, conform datelor de audienta furnizate de catre Kantar Media. Cu o medie de 6. 8% cota de piata pe intreaga zi target 18+.

Analiza AFP: Exodul inteligentei din Romania si Bulgaria continua, dupa anularea restrictiilor in UE

Tineri cu studii superioare, inclusiv oameni de stiinta, nu au asteptat deschiderea pietei europene a muncii pentru a parasi in masa Bulgaria si Romania, o adevarata problema pentru cele doua tari, cele.

AFP: Exodul de creiere din Romania si Bulgaria continua dupa 1 ianuarie 2014

Tinerii absolventi de facultate, in special cei din domeniile stiintifice, nu au asteptat deschiderea pietii muncii din UE pentru a parasi Bulgaria si Romania, fenomenul fiind o adevarata durere de cap pentru ambele tari, cele mai sarace membre al Uniunii Europene, relateaza AFP.

AFP: Exodul inteligentei din Romania si Bulgaria continua.

Tineri cu studii superioare, inclusiv oameni de stiinta, nu au asteptat deschiderea pietei europene a muncii pentru a parasi in masa Bulgaria si Romania, o adevarata problema pentru cele doua tari, cele mai sarace din Uniunea Europeana UE). Doua treimi dintre cercetatorii Institutului de Matematica din Sofia au plecat in ultimii 15 ani. Odata cu anularea restrictiilor impuse in Uniunea Europeana, plecarea va fi si mai usoara, declara resemnat Maihail Konstantinov, profesor in inginerie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )