Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania

Antena3 Antena3,
Cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania

Un nou-nascut a devenit cel mai tanar investitor de la Bursa de Valori din Romania. Tatal sau este cel care a avut ideea sa ii deschida bebelusului un cont pe piata de capital. Copilul a participat astfel,. continuă pe Antena3

Bebelus de abia o luna, cel mai tanar investitor de la bursa: Acesta a participat la listarea Romgaz

Un bebelus de numai o luna a devenit cel mai tanar investitor de la bursa. Ideea a apartinut tatalui sau care s-a gandit sa-i deschida copilului imediat dupa nastere un cont de brokeraj. Asa se face ca.

Cel mai tanar investitor de la bursa: un bebelus de o luna a subscris la oferta Romgaz

Zoltan Petho, investitor pe Bursa de Valori Bucuresti si proaspat parinte al unui baietel nascut in august anul acesta, Andreas Petho, s-a gandit ca ar fi o idee buna sa-i deschida imediat dupa nastere cont de brokeraj copilului, care a participat la varsta de numai o luna la oferta derulata de stat la Romgaz.

Michael Thomasson, cel mai mare colectionar de jocuri video din lume

Michael Thomasson a primit de curand distinctia de cel mai mare colectionar de jocuri video din lume cu care este prezent in Cartea Recordurilor editia din 2014. Primul joc video al sau a fost primit la varsta de 12 ani, de Craciun, iar acum, 31 de ani mai tarziu este mandrul proprietar a unei colectii de 11. 000 de titluri. Primul joc colectionat de acesta este Cosmic Avenger pentru Colecovision, si este de altfel jocul de care este cel mai mandru, [].

Culisele celui mai spectaculos foc de artificii din Romania

A fost aplaudat de 50. 000 de oameni, dupa ce spectacolul de artificii a fost unul de exceptie. S-a pregatit o luna de zile si nu si-a dorit decat un lucru: ca bucurestenilor sa le placa focul de artificii.

Antena 3, cel mai urmarit post informativ din Romania in 2013

Antena 3 a incheiat anul 2013 pe primul loc in clasamentul posturilor de stiri din Romania, conform datelor de audienta furnizate de catre Kantar Media. Cu o medie de 6. 8% cota de piata pe intreaga zi target 18+.

Top: cel mai vizitat muzeu din Romania este133;Castelul Bran sau Antipa?

Castelul Bran si Complexul National Muzeal Astra din Sibiu sunt cele mai vizitate institutii muzeale din Romania in 2013, atragand impreuna peste 860. 000 de persoane in acest an.

Anul 2013, cel mai calduros an inregistrat vreodata in Australia

Anul 2013 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata in Australia, a anuntat vineri Biroul australian de meteorologie, relateaza AFP. Din 1910, data la care a inceput strangerea de date, 2013 a fost cel mai.

Rusia si-a pastrat titlul de cel mai mare producator mondial de petrol.

Productia de petrol a Rusiei a atins cea mai ridicata valoare de dupa destramarea URSS, Astfel, Rusia si-a pastrat titlul de cel mai mare producator mondial de petrol in 2013. Energia a fost motorul care a alimentat cresterea economica in cei peste 10 ani sub conducerea presedintelui Vladimir Putin, iar petrolul si gazele naturale au fost responsabile pentru mai mult de jumatate din veniturile la buget, potrivit Agerpres. Citeste si: Productia de petrol a Rusiei - un nou record .

VIDEO Furios si iute 6, desemnat cel mai popular film pe Facebook in anul 2013

Lungmetrajul Furios si iute 6/ Fast Furious 6, care ii are in rolurile principale pe actorii Vin Diesel si Paul Walker, a fost desemnat cel mai popular film pe reteaua de socializare Facebook, potrivit unei cercetari realizate de firma de monitorizare sociala Expion.

Siria: 73.000 de morti in 2013, anul cel mai sangeros de la inceputul conflictului

Pentru Siria, 2013 a reprezentant cel mai sangeros an de la inceputul conflictului in martie 2011. Peste 73. 000 de decese au fost inregistrate in 2013 in Siria, a anuntat miercuri Observatorul sirian pentru drepturilor omului. Cu o zi in urma, agentia a anuntat un bilant total de peste 130. 000 de morti de la inceputul razboiului, dintre care 7. 000 copii, scrie L'Express care citeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )