Libnet.ro
UNICEF

21:45

Uniunea Europeana aloca fonduri pentru cat mai multe poduri peste raul Prut

România Liberă România Liberă,
Uniunea Europeana aloca fonduri pentru cat mai multe poduri peste raul Prut

Mai multe poduri peste Prut vor lega Romania de Republica Moldova. continuă pe România Liberă

PANICA iN AER: Bucati din motorul unui avion au cazut pentru o casa si mai multe masini in Portugalia

Elemente desprinse din motorul unui avion au cazut pentru o casa si mai multe masini in Portugalia .

UE sugereaza autoritatilor moldovene sa promoveze mai multe femei in functii de decizie

Uniunea Europeana incurajeaza autoritatile de la Chisinau sa sporeasca cota de participare a femeilor in procesul decizional. Seful Delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova, Pirkka Tapiola, declara ca implicarea femeilor in roluri decizionale este un lucru firesc, transmite IPN.

Uniunea Europeana a sanctionat liderii prorusi din republicile autoproclamate Donetk si Lugansk

Numele principalilor responsabili din republicile autoproclamate Donetk si Lugansk au fost adaugate sambata de Uniunea Europeana pe lista personalitatilor ucrainene proruse sanctionate pentru implicarea lor in.

20 de lucruri pe care ar trebui sa le spunem cat mai des

Copiii ne pot invata mai multe decat credem. Iata 20 de lucruri pe care ar trebui sa le spunem cat mai des, in opinia copiilor. Incepem numaratoarea de la 20. Multumesc! 19. Iarta-ma! 18. Ti-am pregatit o.

Bucuresti: Mai multe ONG-uri organizeaza pe 19 iulie marsul Oras accesibil pentru oameni dedicat drepturilor pietonilor din capitala

Mai multe ONG-uri organizeaza sambata, 19 iulie, incepand cu ora 11, in Bucuresti, marsul Oras accesibil pentru oameni dedicat drepturilor pietonilor din capitala. Marsul va avea ca punct de plecare Piata Universitatii zona statui) si se va incheia in Piata Victoriei, respectand urmatorul traseu: Piata Universitatii, Bulevardul Nicolae Balcescu, Strada C. Rosetti, Bulevardul Magheru, Piata Romana, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei. Organizatorii marsului sunt ActiveWatch, OPTAR si ONPHR.

Premiile Emmy 2014: Urzeala tronurilor, cele mai multe nominalizari. Lista productiilor si actorilor inscrisi in cursa pentru prestigioasele trofee

Academia Internationala de Televiziune, Arte si Stiinte The International Academy of Television Arts Sciences) a anuntat nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Emmy. Serialul-fenomen Game of Thrones/ Urzeala tronurilor se bucura de cele mai multe nominalizari 19), inclusiv la categoria Cel mai bun serial drama.

Serialul Game of Thrones a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul fantasy Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy, considerate unele dintre cele mai prestigioase distinctii din industria TV, au fost anuntate de actorii Mindy Kaling si Carson Daly, joi, la sediul din Hollywood al Academy of Television Arts Sciences, relateaza Mediafax.

Ploile TORENTIALE au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin

Ploile torentiale au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin, judet care a fost ieri sub atentionare de cod galben de ploi. in Caransebes au fost inundate peste 60 de case,.

Prapad in mai multe judete din tara, in urma furtunilor de vineri

Prapad au facut vijeliile si furtunile in mai multe judete din tara. in Constanta, Galati si Olt, oamenii au privit neputinciosi cum apa le inunda gospodariile, iar vantul le ia acoperisurile de pe.

ADMITERE 2014. Eseul motivational ia locul examenului clasic la tot mai multe facultati

Eseul motivational, in care candidatii trebuie sa explice de ce vor sa urmeze o anumita institutie de invatamant superior, inlocuieste la tot mai multe facultati examenul de admitere clasic, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2334 seconds )