Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ploile TORENTIALE au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin

Antena3 Antena3,
Ploile TORENTIALE au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin

Ploile torentiale au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin, judet care a fost ieri sub atentionare de cod galben de ploi. in Caransebes au fost inundate peste 60 de case,. continuă pe Antena3

Mai multe localitati din Republica Moldova au ramas fara lumina dupa ploaia de noaptea trecuta

11 localitati din raioanele Orhei, Calarasi, Hancesti, Leova si UTA Gagauzia sunt partial deconectate de la energia electrica in urma ploii torentiale de noaptea trecuta.

Prapad in mai multe judete din tara, in urma furtunilor de vineri

Prapad au facut vijeliile si furtunile in mai multe judete din tara. in Constanta, Galati si Olt, oamenii au privit neputinciosi cum apa le inunda gospodariile, iar vantul le ia acoperisurile de pe.

COD GALBEN de INUNDATII pe mai multe rauri din tara

Rauri din judetele Cluj, Bihor, Hunedoara, Arad, Timis, Caras-Severin, Teleorman, Botosani si Iasi se afla, pana duminica la ora 14. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit actualizarii unei atentionari.

Cod galben de ploi torentiale pana vineri in mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis joi dimineata doua avertizari de cod galben de ploi abundente, valabile pana vineri si care vor afecta cea mai mare parte a tarii.

Uniunea Europeana aloca fonduri pentru cat mai multe poduri peste raul Prut

Mai multe poduri peste Prut vor lega Romania de Republica Moldova.

PANICA iN AER: Bucati din motorul unui avion au cazut pentru o casa si mai multe masini in Portugalia

Elemente desprinse din motorul unui avion au cazut pentru o casa si mai multe masini in Portugalia .

ADMITERE 2014. Eseul motivational ia locul examenului clasic la tot mai multe facultati

Eseul motivational, in care candidatii trebuie sa explice de ce vor sa urmeze o anumita institutie de invatamant superior, inlocuieste la tot mai multe facultati examenul de admitere clasic, informeaza Mediafax.

Serialul Urzeala tronurilor a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Serialul dramatic produs de televiziunea HBO va.

Bucuresti: Mai multe ONG-uri organizeaza pe 19 iulie marsul Oras accesibil pentru oameni dedicat drepturilor pietonilor din capitala

Mai multe ONG-uri organizeaza sambata, 19 iulie, incepand cu ora 11, in Bucuresti, marsul Oras accesibil pentru oameni dedicat drepturilor pietonilor din capitala. Marsul va avea ca punct de plecare Piata Universitatii zona statui) si se va incheia in Piata Victoriei, respectand urmatorul traseu: Piata Universitatii, Bulevardul Nicolae Balcescu, Strada C. Rosetti, Bulevardul Magheru, Piata Romana, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei. Organizatorii marsului sunt ActiveWatch, OPTAR si ONPHR.

Serialul Game of Thrones a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul fantasy Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy, considerate unele dintre cele mai prestigioase distinctii din industria TV, au fost anuntate de actorii Mindy Kaling si Carson Daly, joi, la sediul din Hollywood al Academy of Television Arts Sciences, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )