Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prapad in mai multe judete din tara, in urma furtunilor de vineri

Antena3 Antena3,
Prapad in mai multe judete din tara, in urma furtunilor de vineri

Prapad au facut vijeliile si furtunile in mai multe judete din tara. in Constanta, Galati si Olt, oamenii au privit neputinciosi cum apa le inunda gospodariile, iar vantul le ia acoperisurile de pe. continuă pe Antena3

Cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru judetele Satu-Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Alba, valabilla pana in jurul orei 17.

COD GALBEN de INUNDATII pe mai multe rauri din tara

Rauri din judetele Cluj, Bihor, Hunedoara, Arad, Timis, Caras-Severin, Teleorman, Botosani si Iasi se afla, pana duminica la ora 14. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit actualizarii unei atentionari.

Ploi torentiale si inundatii in mai multe localitati din tara

O furtuna puternica s-a abatut peste orasul Focsani. Zeci de gospodarii au fost inundate iar mai multi copaci au fost smulsi din radacini. Vremea rea a facut ravagii si in Bistrita si Buzau, unde precipitatiile au depasit si 80 de litri pe metru patrat.

Italia: Mai multe strazi din Milano, complet inundate, in urma unei furtuni puternice

Mai multe strazi din Milano au fost complet inuindate, in urma unei furtuni puternice, care s-a abatut asupra regiunilor din nordul Italiei, dupa cum a relatat marti La Repubblica. Autoritatile municipale au.

Inundatii in mai multe orase din tara, in urma unor ploi torentiale (VIDEO)

Zeci de gospodarii inundate, copaci smulsi din radacini si panouri publicitare rupte. Asta a lasat in urma furtuna care s-a abatut asupra orasului Focsani. Vantul a suflat cu peste 100 de kilometri pe ora.

Bilant negru in urma furtunilor din aceasta noapte. Un bloc din Focsani a fost decopertat in cateva minute. Acoperisul a cazut pe o teava de gaze

Bilant negru in urma furtunilor din aceasta noapte. Ploile torentiale care au cazut in mai multe judete din Romania au inundat sute de gospodarii si drumuri. in numai cateva minute, vantul puternic.

Zeci de case si sute de gospodarii, inundate in urma furtunii de noaptea trecuta

Ploile si vijeliile au creat probleme in mai multe judete din tara. Zeci de case si sute de gospodarii au fost afectate. Vantul a doborat mai multi copaci si a smuls zeci de acoperisuri. in.

Cod galben de ploi torentiale pana vineri in mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis joi dimineata doua avertizari de cod galben de ploi abundente, valabile pana vineri si care vor afecta cea mai mare parte a tarii.

Mai multe localitati din Republica Moldova au ramas fara lumina dupa ploaia de noaptea trecuta

11 localitati din raioanele Orhei, Calarasi, Hancesti, Leova si UTA Gagauzia sunt partial deconectate de la energia electrica in urma ploii torentiale de noaptea trecuta.

A suflat un vant foarte puternic, parca era ciclon. Mai multe case au ramas fara acoperisuri in urma unei vijelii, in Bistrita-Nasaud

Mai multe case din localitatea Salva au ramas, miercuri seara, fara acoperisuri in urma unei vijelii care a smuls copaci din radacina, un plop blocand temporar DN 17 C, drumul care leaga orasul Nasaud de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )