Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana avertizeaza SUA cu privire la taxele privind importurile de autoturisme

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana avertizeaza SUA cu privire la taxele privind importurile de autoturisme

Uniunea Europeana a avertizat luni ca bunuri americane in valoare de pana la 294 de miliarde de dolari vor fi taxate intr-o serie de contramasuri daca presedintele american Donald Trump va impune taxe vamale pentru importurile de autoturisme, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana avertizeaza SUA ca taxele privind importurile de autoturisme vor afecta bunuri in valoare de 300 de miliarde de dolari

Uniunea Europeana a avertizat luni ca bunuri americane in valoare de pana la 294 de miliarde de dolari vor fi taxate intr-o serie de contramasuri daca presedintele american Donald Trump va impune taxe vamale pentru importurile de autoturisme, scrie AFP.

Donald Trump l-a indemnat pe Emmanuel Macron sa scoata Franta din Uniunea Europeana

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a indemnat pe omologul sau francez, Emmanuel Macron, sa scoata Franta din Uniunea Europeana. Donald Trump a facut aceasta propunere in cursul intrevederii private pe care a.

Uniunea Europeana se extinde! Doua state incep procedurile de aderare

Liderii statelor din Uniunea Europeana, reuniti la Bruxelles, au decis ca negocierile de aderare cu Macedonia si Albania sa fie lansate pana la finalul lui 2019 daca ambele tari aspirante inregistreaza.

Site-uri americane de stiri, blocate pentru Uniunea Europeana. Ce s-a intamplat

Cateva site-uri de stiri americane, inclusiv Los Angeles Times si New York Daily News, au inceput sa fie indisponibile pentru cititorii din Uniunea Europeana, dupa intrarea in vigoare a regulilor de protectie a .

Reguli noi pentru turistii care vor sa calatoreasca in Uniunea Europeana. Situatiile in care isi primesc inapoi toti banii pe vacanta

Comisia Europeana vrea sa le ofere turistilor care isi planifica vacantele in tarile din Uniune o mai buna protectie. O directiva europeana, intrata in vigoare din iulie, le da dreptul sa renunte la pa.

Washington Post: Donald Trump i-ar fi propus lui Emmanuel Macron sa iasa din Uniunea Europeana

Surse citate de Washington Post sustin ca presedintele american Donald Trump i-ar fi propus lui Emmanul Macron un acord bilateral cu Statele Unite, iar in schimb Franta sa paraseasca Uniunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )