Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana a decis ridicarea vizelor de calatorie pentru ucraineni si georgieni

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana a decis ridicarea vizelor de calatorie pentru ucraineni si georgieni

Uniunea Europeana va permite in curand cetatenilor ucraineni si georgieni sa calatoreasca in statele blocului comunitar fara a avea nevoie de vize, dupa ce s-a ajuns la un acord pentru a pune capat unei dispute interne, care a blocat pana acum respectarea promisiunilor facute la Kiev si Tbilisi, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

DW: Uniunea Europeana cauta voluntari

Uniunea Europeana invita tinerii cetateni din statele membre sa participe la programe internationale de voluntariat, anunta Deutsche Welle. Programele se deruleaza in cadrul Corpului European de Solidaritate, lansat la data de 7 decembrie.

Cine va declansa articolul 50 pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana? Curtea Suprema incepe, luni, audierile in recursul inaintat de Guvern impotriva hotararii care spune ca Parlamentul decide conditiile pentru BREXIT

Curtea Suprema britanica incepe, luni, audierile in procesul in care urmeaza sa decida daca este obligatoriu consimtamantul Parlamentului pentru inceperea negocierilor pentru BREXIT, precizeaza BBC.

Financial Times: Esecul lui Renzi risca sa amplifice criza bancara din Italia, cu efecte in Uniunea Europeana

Esecul Guvernului Matteo Renzi in referendumul constitutional risca sa amplifice criza bancara din Italia, cu efecte in zona euro, comenteaza cotidianul Financial Times, avertizand ca acesta ar putea fi cel mai important test pentru noile reglementari europene de gestionare a bancilor falimentare, scrie Mediafax.

Guvernul a decis infiintarea Comitetului interministerial pentru trecerea la moneda euro

Guvernul a decis, in sedinta de joi, infiintarea Comitetului interministerial pentru trecerea Romaniei la moneda euro, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )