Libnet.ro
UNICEF

12:15

Uniunea Europeana va introduce noi teste pentru emisiile masinilor. Care este scopul autoritatilor

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana va introduce noi teste pentru emisiile masinilor. Care este scopul autoritatilor

Uniunea Europeana va introduce de vineri, 1 septembrie, noi testari ale emisiilor produse de masini, in conditiile in care autoritatile incearca sa previna un scandal similar celui generat de. continuă pe Antena3

Iohannis, intepaturi pentru unii lideri tineri din UE: Uniunea Europeana trebuie sa fie complementara cu NATO, nu in concurenta

Presedintele Klaus Iohannis a criticat miercuri unii lideri tineri din Uniunea Europeana care isi imagineaza o abordare aproape concurentiala intre politica europeana de aparare si NATO.

Lech Walesa critica dur Guvernul de la Varsovia, acuzandu-l ca expulzeaza Uniunea Europeana din Polonia

Fostul presedinte al Poloniei Lech Walesa a afirmat, miercuri, in cadrul unui interviu acordat postului Polsat News ca Polonia se indeparteaza tot mai mult de Uniunea Europeana, plasandu-se astfel pe aceeasi lungime de unda cu presedintele francez, Emmanuel Macron, si cancelarul german, Angela Merkel, noteaza France-Presse.

Salariile cadrelor didactice vor creste anul viitor, la brut, cu 50%

Tara noastra a cheltuit o suma de 248 de euro pe cap de locuitor pentru educatie in anul 2015, cea mai mica suma din Uniunea Europeana, unde media a fost de 1. 400 de euro pe cap de locuitor, arata datele publicate, ieri, de Eurostat.

Uniunea Europeana indeamna Marea Britanie sa inceapa negocieri serioase pe tema Brexit

Marea Britanie trebuie sa inceapa sa aiba o abordare serioasa in negocierile cu Uniunea Europeana pe tema Brexit, recomanda negociatorul-sef european, Michel Barnier, inaintea unei.

Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat tarifele pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar

Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat, in sedinta de vineri, tarifele pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Uniunea Europeana in viziunea presedintelui Emmanuel Macron si a cancelarului Angela Merkel

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a anuntat marti ca, dupa alegerile legislative ce vor avea loc in Germania pe 24 septembrie, va prezenta partenerilor comunitari propuneri pentru o refondare a Uniunii Europene. Liderul de la Elysee promoveaza o Europa in mai multe formate, iar Merkel doreste crearea unuiFond monetar european si infiintarea unui post de ministru european al Finantelor si Economiei.

Utilizatorii online din China dezbat noi reguli pentru protejarea identitatii pe Internet/ Multi utilizatori acuza opresiunea guvernului

Utilizatorii de retele sociale au dezbatut cateva noi posibile reguli necesare pe Internet, pentru a verifica autenticitatea fiecarui internaut inainte de a-i lasa sa posteze anumite continuturi, potrivit BBC. Multi utilizatori au criticat noile reguli drept o initiativa opresiva a statului. Ei trebuie sa controleze totul, dar nu le pasa daca oamenii obisnuiti isi pot permite o casa sau sa manance, a spus un utilizator.

Franta si Germania vor propune noi taxe pentru gigantii din domeniul Internetului

Franta si Germania vor face, la mijlocul lunii septembrie, o noua propunere Uniunii Europene cu privire la taxarea gigantilor din domeniul Internetului, pentru ca aceste companii sa-si aduca o contributie corecta la finantele publice din tarile unde isi genereaza veniturile, a anuntat duminica ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )