Libnet.ro
UNICEF

01:05

Universitatea din Bucuresti a trimis Ministerului Educatiei rapoartele privind plagiatul lui Victor Ponta si a cerut ministrului sa ia masurile legale care se impun / Ecaterina Andronescu: Lasati-ma sa le citesc si sa gandesc un raspuns

Hotnews Hotnews,
Universitatea din Bucuresti a trimis Ministerului Educatiei rapoartele privind plagiatul lui Victor Ponta si a cerut ministrului sa ia masurile legale care se impun / Ecaterina Andronescu: Lasati-ma sa le citesc si sa gandesc un raspuns

Universitatea din Bucuresti a trimis miercuri, 17 octombrie, catre Ministerul Educatiei rapoartele Comisiei de Etica si pe cel al specialistilor in drept care arata ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, a anuntat rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru. Cele doua documente sunt insotite de o scrisoare prin care am solicitat doamnei ministru sa examineze situatia si sa ia masurile legale care se impun, a declarat Mircea Dumitru, care a precizat ca nu am putut cere explicit niciun fel de masura. Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca nu a apucat sa citeasca rapoartele. continuă pe Hotnews

Doi barbati din Bucuresti, PRINSI dupa ce au JEFUIT o TURISTA JAPONEZA.

Doi barbati din Bucuresti au fost retinuti, luni, de politisti dupa ce, la 17 septembrie, ar fi furat portofelul unei japoneze care se afla in Gara de Nord, suspectii urmand sa fie prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva, informeaza Politia Romana, potrivit Mediafax. Cei doi, in varsta de 34 si, respectiv 44 de ani, au fost depistati in Capitala, de politisti ai Serviciului Transporturi Feroviare din cadrul Directiei Politiei Transporturi a Politiei Romane, impreuna cu cei de .

Dan Voiculescu candideaza pentru un mandat de senator in Sectorul 4 din Bucuresti

Presedintele de onoare al Partidului Conservator PC), Dan Voiculescu, candideaza pentru un mandat de senator in Sectorul 4 din Bucuresti, a anuntat, marti, vicepresedintele PC Bogdan Ciuca citata de Mediafax.

Regele Mihai I al Romaniei - Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Academia de Studii Economice din Bucuresti va acorda, pe 23 octombrie, titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniei, informeaza Mediafax. Academia de Studii Economice din Bucuresti a hotarat, in cadrul sedintei Senatului universitar din data de 6 august 2012, sa acorde titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniei. Ceremonia de acordare a titlului va avea loc marti, 23 octombrie, incepand cu orele 12. 00, in Aula Magna a Academiei de Studii Economice din .

PLAGIAT PONTA. Raportul Universitatii Bucuresti, trimis cu o luna iNTARZIERE la ...

Universitatea Bucuresti a amanat sa trimita raportul in cazul plagiatului Ponta fara a oferi vreo explicatie. Pe 20 iulie Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti a decis ca lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat. Pe 12 septembrie, Senatul a luat cunostiinta de continutul raportului oficial in care se mentiona plagiatul premierului si l-a aprobat. Tot pe 12 septembrie, rectorul Universitatii Bucuresti, Mircea Dumitru ne spunea ca Universitatea Bucuresti va trimite .

Ziua Armatei Romane se va sarbatori in Parcul Izvor din Bucuresti, duminica

Ministerul Apararii Nationale va organiza, duminica, in Parcul Izvor din Capitala, exercitii demonstrative de parasutari, coborari in rapel din elicopterele care vor survola zona, spectacole ale Muzicii.

Presedintele PPE, Wilfried Martens, la Congresul din Bucuresti: PPE nu va tolera atacurile impotriva valorilor europene (VIDEO)

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a multumit miercuri, in deschiderea discursului sau din cadrul congresului PPE de la Bucuresti, autoritatilor romane, pentru primirea calduroasa. Liderul UE a lansat un.

PERCHEZITII la EVAZIONISTII din Bucuresti si Ilfov.

Patru perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Bucuresti si Ilfov in vederea depistarii unor persoane suspecte de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat al Politiei Romane remis Romania libera. Actiunea vizeaza persoane fizice si juridice care desfasoara activitati comerciale in domeniul vanzarii materialelor de constructii, precum si in domeniul executiei de lucrari in constructii, fara a declara veniturile realizate. Din cercetarile realizate pana in acest .

Trafic blocat temporar la metroul din Bucuresti, dupa ce o femeie s-a aruncat pe sine. Victima, dusa la spital in stare de joc

46: Potrivit unor surse din Politie, citate de Mediafax, femeia a fost scoasa de sub garnitura trenului, fara sa aiba rani vizibile. Ea a fost transportata la spital, fiind in stare de joc. Nu a putut.

FOTOREPORTAJ Capitala in bezna. De ce nu sunt iluminate zeci de strazi din Bucuresti

In ultimele luni tot mai multe strazi din centru Bucurestiului raman in bezna dupa lasarea serii. Strada Mihai Eminescu, Calea Grivitei, strada Eremia Grigorescu, strada Tudor Arghezi sunt doar cateva dintre exemplele care ies la iveala dupa o scurta plimbare. Desi pe strada sunt stalpi de iluminat, iar Primaria Capitalei ar trebui sa se ocupe ca sistemul de iluminat public stradal sa fie functional, singura sursa de lumina o constituie semafoarele, becurile din casele oamenilor si reclamele luminoase amplasate pe cladiri. Municipalitatea da vina pentru acesta situatie pe Consiliul General, care ar fi alocat in ultimii 2 ani doar 30% din suma necesara. Pe de alta parte, municipalitatea acuza ENEL ca ar fi facut minimul din investitiile pe care s-a angajat sa le faca si astfel avariile in sistem sunt din ce in ce mai dese. Cireasa de pe tort este insa, ca in 2008, inainte de privatizare, Municipalitatea nu a facut demersurile necesare pentru a-si trece in patrimoniu reteaua aferenta sistemului de iluminat public, iar acum trebuie sa o cumpere de la ENEL.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )